tak,tak spalmy cos
wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!! szkoda,ze nie moge jutro isc na manife. Pozytywne wibracje.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ja też miałam ochotę i się wybrałam
Niedaleko mojego miasta zorganizowano "ministriptiz" męski z okazji Dnia Kobiet, na moim blogu są dwa bardzo cenzurowane zdjęcia z tego "show"-u , ale jakby co mogę komuś udostępnić (tak z cichacza) te normalne :>
A co do artykułu o Dniu Kobiet ... ja tam lubię to święto, nie odstrasza mnie jego geneza, w końcu zawsze coś musi być początkiem, prawda?
A filmik.... widziałam już kiedyś, nawet niezły treściowo, czasami patrząc jak niektórzy mężczyźni źle traktują kobiety, mam marzenie, żeby oni kiedyś doświadczyli tego samego ("nie rób tego, co Tobie niemiłe")
Pozdrawiam wszystkie kobity i życzę wam na następny Dzień Kobiet przystojnego striptizera w torcie :oczko:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.