Hey :~)
Jakie lubicie oglądać kabarety? Albo komedie? Wszystko co Was śmieszy <do rozpuku>
Ja uwielbiam oglądać Jerzego Kryszaka, Kabaret Moralnego Niepokoju. Uwielbiam Łowcy.B i Kabaret Ciach. Z komedii to oglądam Kiepskich i Świat według Bundych. A Wy ? Jak chcecie to wyraźcie swą opinię.
_________________ Ja wygnaniec przestraszony w świecie przez innych stworzonym (^_-)!...!
Ostatnio zmieniony przez $PajQ$ 2007-06-19, 08:47, w całości zmieniany 1 raz
Kryszak to prostak jak dla mnie, tak samo jak Daniec
kiedys OT TO, ani mru mru.. .teraz najbardziej mnie bawi chyba kabaret moralnego nie pokoju
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
*Apple
Wysłany: 2007-06-19, 13:20
Najbardziej lubię Ani Mru Mru oraz Kabaret Morlanego Niepokoju ( najlepszy jest ten śmiech Pakosińskiej ;p). Właściwie czasami Grzegorz Halama też jest niezły:D
Najbardziej lubię Ani Mru Mru oraz Kabaret Morlanego Niepokoju ( najlepszy jest ten śmiech Pakosińskiej ;p). Właściwie czasami Grzegorz Halama też jest niezły:D
Rdzawa napisał/a:
Kryszak to prostak jak dla mnie
Też nie przepadam za nim. Kompletny cwel.
Też uwielbiam ten śmiech:D. A Kryszak, no cóż jak dla mnie fajny, ale przecież każdy ma inne gusta.
_________________ Ja wygnaniec przestraszony w świecie przez innych stworzonym (^_-)!...!
Wysłany: 2007-06-19, 14:44
ie lubie kabaraetow. W ogole mnie to nie sieszy. Zreszta to co lepsze pozabierali bo zbyt polityczne. Generalnie ich "zarciki" to taka tania bida z nedza...
Wysłany: 2007-06-19, 14:56
Uwielbiam poznański Kabaret TEY (Z Poznania xD) Te 4 Płyty z ich skeczami mógłbym oglądać bez przerwy cały czas .
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
śmiech Pakosińskiej jest boski ;-) Dla mnie najlepszy jest Ani Mru Mru, KMN i Grupa Mozarta. Reszta to dno. No i Łowcy.B, ale to bynajmniej śmieszne nie jest, chociaż zdarzył im się jakiś tekst który mnie powalił za łopatki.
Rdzawa napisał/a:
a KMN to "lekcja historii"(? takie o historii polski) - cudo xD
Kabarat Moralnego Niepokoju to obecnie zdecydowani panowie i władcy polskiego sceny kabaretowej. To, co paczka wyczynia, jest wręcz niesamowite - pamiętam ich cotygodnioweemisje w Dwójce, gdzie co tydzień (!) musieli wymyślać nowe skecze - i za każdym razem widzowie zaśmiewali siędo łez.
Swoją drogą, tak na marginesie, niezły odwilż w TVP. Najpierw ich wywalili, a teraz pokazują Lekcje Historii
Wysłany: 2007-06-20, 14:54
Mokra napisał/a:
Matura za paem a ty bedziesz piedorly ogladal, do nauki!
Daj żyć! Wakacje się zaczęły! xD
Mokra napisał/a:
Swoja droga skad ta fascynacja tanim zartem?
Jesli mówisz o Teyu to widzę, że nasze zdanie dosyć się różni... Jak dla mnie to to był najlepszy kabaret jaki działął w PRL (działał w latach 69-89) ich żartu nigdy w życiu nie nazwałbym tanim. Te wszystki dzisiejsze kabarety (z małymi wyjątkami) to jakaś marna kopia xD
A! I jeszcze przypomniał o mi się jedno - Kiedyś w TV dawali taki program. Nazywał się K.O.C a potem został przemianowany na K.A.C pamiętacie to? xD To też było bardzo dobre Chciałbym żeby wrócił, ale sami wiecie jak to jest z obecną władzą, która niespecjalnie lubi specyficzny humor xD
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Lecą teraz na dwójce, co tydzień przez godzinę niestety nie wiem dokładnie w który dzień, a w tym tygodniu nie będzie, bo wyjątkowo puszczają jakieś inne, ale na pewno będą kontynuować, bo dopiero doszli do Hitlera
Mój ulubiony kabaret to "Potem". Dzięki nim zaczęłam przygodę z kabaretem. Na występ namówiła mnie i moje 3 koleżanki nasza polonistka, która z nimi studiowała. Może ktoś zna Joannę Kołaczkowską i Kamysa, występują teraz w kabarecie "Hrabi". Kocham tez Łowców.B. Niesamowici!
_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.