Forum Dyskusyjne :: (ręceprecz odtybetu) :: Zielsko?!Jak pomoc komus wyjsc z nalogu?
Profesjonalne pozycjonowanie strony internetowej.

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Nałogi » Zielsko?!Jak pomoc komus wyjsc z nalogu?

Zielsko?!Jak pomoc komus wyjsc z nalogu?
Autor Wiadomość

Giętki 

Wysłany: 2008-07-17, 22:11   

daimos napisał/a:
O tyle o ile alkohol i papierosy znacząco potrafią zniszczyć ludzi organizm o tyle marihuana jest od tych złych używek lepsza. Alkohol i papierosy w absolutnie żaden sposób nie wpływają na poprawę stanu zdrowia.
Czerwone wino w małych ilościach jest zdrowe, a piwo działa dobrze na nerki. Trawka niby też ma swoje pozytywne działanie, ale ludzie, wszystko z umiarem.
djinn, chociż mam wielu kumpli którzy palą to, żadnego z nich nie nazwałbym uzależnionym od tego - natomiast Ciebie tak.

Dżem 
Fest Ślonski Bajtel

Wysłany: 2008-07-17, 22:20   

Ja znam wielu takich palaczy i to robi dziury w mózgu,zmienia człowieka i mi nie powiedzie że nie :) Wiem jak to działa-Nałóg pomaga w myśleniu że to nic szkodliwego.

WOLNY ŚLONSK

Sachmet 
psychodela

Wysłany: 2008-07-19, 11:53   

Hmm... jak to kiedy powiedziała mi pewna osoba po teologii.. "Alkohol w ograniczonej ilości jest dla ludzi. Wszystko inne zabija. Tu również mam na myśli papierosy. Same paczki ostrzegają, że paląc popełniasz samobójstwo. Powolne, ale samobójstwo."

I tak też się do tego dostosowuje, choć nie powiem, że nie palę.. tzn. bardzo mało, aczkolwiek rzucam..:]

Co do zielonego.. paliłam kilka razy (żeby spróbować), zresztą nie tylko to... i nie powiem, że było źle (tzn. po zielsku tak!), aczkolwiek... duuużo lepiej mogę się bawić bez tego... Przebywam wśród grupy ludzi, którzy palą prawie codziennie.. silniejsze odurzacze używają od świętnie.. I nie uważąm, żebym Ci ludzie byli COOL.... tłumacze im too... ale oni maja swoje poglady na te sprawy. Trudno. Oni już dla mnie są skończeni.. ich sparwa w końcu?

Giętki 

Wysłany: 2008-07-19, 12:20   

Trawa sama w sobie nie jest zła, przeczytajcie sobie gdzieś jakie ma naprawdę właściwości. Ale, że przy okazji niszczy pamięć to też jest fakt.
Ja nie jestem wrogiem zioła i sam czasami zapalę ale nie jestem uzależniony. ostatnio paliłem blisko 2 lata temu, wcześniej miałem też ponad rok przerwy od ostatniego blanta. Ja potrzebuję odpowiedniego towarzystwa, atmosfery, pewności, że jutro nie będę potrzebował szybkiego umysłu. Marihuana staje się zła w nieodpowiedzialnych rękach i popieram większość osób jakie tu się wypowiedziały.

djinn 

Wysłany: 2008-07-25, 00:00   

A ja ide po swoim mialem prawie 6miesiecy przerwy w paleniu i co przyjechalem do Polski jestem tu od paru dni i pale tak samo jak palilem zanim wyjechalem. To ze gdy sie zaczyna palic dyma umysl i czlowiek staje sie inny niedopoznania to jest fakt. Ale czy gorszy? Nad tym by sie trzebaby bylo sie zatsanowic.

Niema w tym nic zlego ludzie jaraja po kilkadziesiat lat i zyja nic marichuana zlego nikomu niezrobila. Wiec niewypowiadajcie sie ze ktos jest skonczony jest na dnie, jest zerem tylko dlatego ze jara. Bo takiego pier******a sie naprawde czytac niechce...

Pozdrawiam Djinn :)
Ostatnio zmieniony przez djinn 2008-07-25, 00:01, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu