Nie przepadam za winem bo mam po nim straszne cisnienie ale jak juz mam pic to półsłodkie niazaleznie czy białe czy czerwone..... byleby nie to z dolnej półki
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
mówimy o winie czy jabolu
najbardziej lubie wina własnej roboty, choć kupne po spelnienieu kilku warunków też może być
słodkie, czerwone, z miłym zapachu, jak najbardziej naturalne - bez chemii
wytrawne jakoś mi do gustu nie przypadly ale czasem w towarzystwie wypije
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Wiek: 18 Dołączyła: 07 Wrz 2006 Posty: 10 Skąd: z Doliny Muminków
Wysłany: 2006-09-08, 13:02
Czerwone winko... moje male uzaleznienie... potrafie wypic pare butelek... ale nie az tak zebym nie dala rady zyc bez niego...
_________________ No cóż - radźcie sobie jakoś z waszym istnieniem, z waszą drgającą miłością. Dostaliście przecież ręce i mózg, aby urządzić świat na modlę waszych życzeń. autor: Jules Supervielle
Wysłany: 2006-11-06, 23:34
Pincia napisał/a:
najlepsze sa takie za ok 3 zl
Niedawno piłem za 4,90 - też nie najgorsze
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
DObre winko to jest jabuszko lub gruszka sandomierska Do tego jeszcze Mineralna cola i powstaje dobry miks tak bym powiedział nie czuć wina a lepiej klepie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.