zdecydowanie wole białe jest delikatniejsze jak czerwone to tylko półwytrawne a kartony, worki plastiki i to <10 omijam szerokim łukiem
ale i tak najlepsze są "wujkowe" z winogron albo porzeczek są smaczne i cudownie rozgrzewają ( moge przesłac próbki )
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
*faris
Wysłany: 2006-12-30, 15:40
najlepsze to domowej roboty np. z aroni... albo wytrawne pólslodkie...
białego nie lubię za bardzo
Kiedyś, gdy byłam nastolatką wlewałam w siebie tanie wina i nalewki. Nie wyobrażałam sobie, bym mogła przestać. Teraz piję zupełnie inne winka - szczególnie uwielbiam carlo rossi różowe. A tak poza tym to dobre czerwone półsłodkie, albo półwytrawne.
Ostatnio zmieniony przez Thar 2007-03-06, 23:16, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-05-13, 12:07
hehe ja uwielbiam jabole. Najlepsze pokusy albo killery2. W kazdym razie raz po tym lezalam na torach ale to mialam taki zgon ze to koniec oblewalismy nowy rok a tu nagle sie tak najebalam zeeee nie wiedzialam gdzie jestem. Filmik mi sie urwal no i na koncert juz nie doszlam tylko kumpel mnie prowadzil i rzygalam jak glupiaaa xD Zwalka byla. Jabole Rzadza. Polecam piosenke Jabol Punk zespolu KSU.
_________________ Na drugiej stronie świat wciąć czekam na koniec i patrze jak upadam...
Wiek: 12 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 313 Skąd: Sankt Petersburg
Wysłany: 2007-05-13, 13:40
Za jabolami nie przepadam, a w kwestii prawdziwych win to jestem jeszcze kotem żeby stwierdzić jakie wolę :-P Aczkolwiek próbowałem niemal każdego rodzaju (od słodkich do wytrawnych, od białych do czerwonych). Powiem tyle, że porto jest mega.
_________________ All that we see or seem, Is but a dream within a dream
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.