Wito
Wysłany: 2008-02-09, 14:20 Wasz pierwszy spróbowany szlug
Pamietacie pierwszego sprobowanego szluga?Smakowal wam?Jak to się stało,że zapaliliscie?
Ja zapaliłem wczoraj o godz.13:55 swojego pierwszego szluga.Smakowal mi.Kolezanka mnie namówiła.
Pewnie z 6-7 lat miałem, jak tata mi dał do spróbowania (on sam nie pali, po prostu dostał tam od kogoś). Nie wyczaiłem w tym nic fascynującego. Może na stare lata sobie czasem zapalę, żeby szybciej się dobić. :p
dzies pierwszy miesiac drugiej klasy szkoly sredniej..
palilem do konca 1 roku stodiow
pewnego dnia stwierdzilem ze niepale i od tego dna niezpalilem pzrez rok..
pozniej stwerdzilem ze nudno tak niema co z rekami robic jak sie browca chlipie itd..
dzies na tzrecim roku stwierdzilem ze bede palil hjak mnie poczastuje ktos ze znajomych..
efekt - pale srednio 4 -5 dziennie z tym ze od jakos 2 lat z tym ze niekupilem od tego czasu ani jednego - niemam to niepale a ze znajomych dyzo i chetnie czestuja...
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2008-02-09, 20:04, w całości zmieniany 1 raz
Ja zapaliłem wczoraj o godz.13:55 swojego pierwszego szluga.Smakowal mi.Kolezanka mnie namówiła.
Nawet spojrzałeś na zegarek? Zaadnotuj to koniecznie w pamiętniku xD
Rany, niezbyt pamiętam, chyba jakoś we wczesnej podstawówce - odpaliliśmy i testowaliśmy towar na sobie, ale wbrew naszym oczekiwaniom nic się nie stało ciekawego i uciechy wielkiej z tego nie było >_<
Dokładnie nie pamietam ale to była 4 klasa podstawówki, jesień Na dachu małego budynku obok terenu szkoły po lekcjach kumple palili to też spróbowałem al na tym sie skonczylo Paliłem dopiero coś 5 i 6 klasa podstawówki tak codziennie ale co to było 2 fajki na dzien. Teraz nie pale czasami sie zdaży że do wódki sobie zapale ale bardzo rzadko A na zakończenie dodam że nie mam zamiaru palić bo to bezsens
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2008-02-16, 17:26
A i owszem miałam jakieś 7 lat , papierosa ukradłam z przyjaciółką dziadkowi i był całkiem nie zły xD
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
o rany. z ciekawosci. w lazience w domu (ojciec jeszcze wtedy palil)
no i tak sobie codziennie na wieczor wypalalam papieroska ;d bez zaciagania itp oczywiscie bo nie umialam i jeszcze nie wiedzialam ze sie tak robi hehe. a mialam wtedy.. moze 7 czy 8 lat;p
ja tez jakos w podstawowce 4 moze 5 klasa nawet nie pamietam...ale czego ja nei palilem pamietam ze chodzilem z kumplami na laki i trawe sucha palilismy po tym jak sie zaciaglo to bomba dopiero byla mozna bylo upasc
_________________ Like a God that I'm under,There's drugs running through my veins...
2klasa gimn zapalilem z nerwow bo dziewczyna mnie rzucila xD i pozniej to tak jakos samo juz poszlo... ale zaluje ze zaczelem palic...
war
Wysłany: 2008-02-23, 19:22
pierwszy fajek mialem 12 lat chyba ale najgorsze jest to ze z 4 letnia przerwa pale do dzisiaj czyli odliczajac 4 latka jakies 12 lat jak ktos jeszcze nie prubowal to niech nie prubuje
_________________ When we were young the future was so bright
Wysłany: 2008-03-04, 21:17
3 lata temu zapaliłem pierwszą fajkę , paliłem dość systematycznie przez rok potem przestałem. Nie miałem problemu z rzuceniem , zawsze mnie wnerwiał ten posmak i śmierdzące paluchy. ^^
Ja tam z 3 lata temu spróbowałem pierwszego i ostatnią fajke, przed spróbowaniem i tam nie miałem zamiaru palić zapaliłem tylko by kolega miał satysfakcje, i z pewnością nie będe palil przynajmiej nie mam takiego zamiaru.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.