Wiek: 19 Dołączyła: 08 Mar 2008 Posty: 93 Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: 2008-03-11, 12:30
pierwszego szluga zapaliłam jakies 4 lata temu pod koniec 2 klasy gimnazjum, a daleczego to zrobiłam nie pamietam chyba kolzezanka mnie namówiła. Potem przez rok paliłam i jak poszłam do liceum przestałam. Nie chce wiecej palic.
Jak dziś pamiętam pierwszego ukradzionego mamie "Mocnego" ;] Od razu rzuciłam się na głęboką wodę paląc ten typ papierosa. Nie obeszło się bez ataku kaszlu i obietnicy, że w życiu już nie zapalę! Nie wyszło... ;]
_________________ Chodź tu - my lubimy niegrzecznych chłopców...
hmm...nie daawno w styczniu tak na poczatku koledzy mnie poczestowali ale nie papierosem tylko od razu ziolem myslalem ze ich w tedy zaj...zabije ... taki mnialem po tym wszystkim helikopter w glowie
_________________ Wyslij SMS o tresci KNOCHOS na numer podany na ekranie (7910) a po chwili wyswietli sie moj podpis
Pierwszego mojego szluga zapaliłem w wakacje jak szedłęm do 3 podstawowki:) byłem swierzo po komuni:) załowałem tego:) aaz koledzy w gimnazjum mnie namuwili i pale od 2 gim do teraz i ciezko mi rzucic:(
albo ten u babci na wsi w stodole, ukradziony cioci z paczki i palony w największej konspiracji i obawie, że spalę ten drewniany przybytek; albo ten wypalony ze znajomymi z gimnazjum nad kanałem i garażami - wtedy trzeba było palić przez klucze, żeby nauczyciele nie wyczuli.
_________________ Ona jest teraz sama
w obliczu martwej ściany
i tak już zostanie
zostanie pod ścianą
ogromniejącą
skręcona i mała
z zaciśniętą pięścią.
T. Różewicz
Kazik1010
Wysłany: 2008-05-23, 13:44
Ha a ja nigdy nie spróbowałem i nie spróbuje !
Nie wiem jak można fajczyć
Wiek: 18 Dołączyła: 22 Maj 2008 Posty: 173 Skąd: Pewne Przedwieście
Wysłany: 2008-05-24, 14:23
Hmm JA pierwszy raz zaaapaliłam.. yyy.. pod koniec I liceum ..teraz pale dość często, ale jeszcze nienałogowo, aczkolwiek trudno mi soobie odmówić, kiedy mam ochotę
ja chyba jeśli dobrze pamiętam to pierwszy raz zapaliłam w wakacje po 1 klasie gim,no ale to wtedy miałam już ostrą fazę, a już potem to przy każdym piciu:P
no ale moje fajki to te "zagraniczne"hhehe(mam nadzieje,że wiecie o co chodzi z tymi zagranicznymi:P)
_________________ Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby,kiedy będziesz siedział przy niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie TWOJA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.