Ee..?
Dokończ wszystkie butelki które masz w domu, oddaj na przechowanie na tydzień wszystkie pieniądze komuś zaufanemu (żeby noe skusić się na kupno) i zabroń współmieszkańcom kupowania tego trunku
Wysłany: 2008-06-04, 13:06 Łatwo powiedzieć..........
No tak...łatwo powiedzieć...nie kupuj, gorzej wykonać Gdy wchodzę do sklepu to nie mogę się powstrzymać żeby nie kupić. Gdzieś na innym forum czytałam o jakiejś zdrowej koli, z dodatkiem soku owocowego...ktoś może wie coś na ten temat??
Wikipedia niezawodnie wspomaga wszystkich nas tutaj zebranych
z pewnością tak- ale nie w moim przypadku. Kochany miałam to na geografii, a zazwyczaj dużo z lekcji zapamiętywałam. Szkoda, ze już skończyłam szkołę nigdy więcej lekcji z moim ulubionym nauczycielem
_________________ Czasem łatwiej przyznać nagrodę niż rację.
Przykro mi Nowicjuszko, Cola z dodatkiem soku (gdziekolwiek udałoby Ci się taką kupić) szkodzi tak samo lub bardziej niż pozostałe rodzaje.
Yeah, znalazłem to na wikipedii czy innej stronie informacyjnej.
Głowa nie musiała się przy tym ruszać.
_________________ $$$$$@@$$$$$
*faris
Wysłany: 2008-06-05, 18:22
Nowicjuszka napisał/a:
A co z zdrową Cola
Nie istnieje coś takiego jak zdrowa Cola -.-
Cola jest po prostu niezdrowa, niezależnie czy ma dodatek soku, czy jest light czy cheery czy cokolwiek innego.
Może zamiast coli zacznij pić wodę mineralną ? Albo odstaw to drastycznie, albo powoli przerzucaj się na co innego - soki czy wodę. Z czasem się odzwyczaisz, póki co jesteś na dobrej drodze bo to zauważyłaś i chcesz się pozbyć nałogu ;- )
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Jakaś domieszka w niej jest, tak mnie uczył mój nauczyciel geografi do którego ponoć odczuwam bardzo głebokie uczucie - Tabris coś o tym wie, nie kochany :p
dobra dość tych złośliwości, bo się komuś znowu nieprzyjemnie zrobi
_________________ Czasem łatwiej przyznać nagrodę niż rację.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.