djinn
Wysłany: 2008-06-06, 20:30
daimos napisał/a:
Sugerujecie, że Coca-Cola tudzież Pepsi dystrybuowana jest z kokainą?
A niewiesz ze dawniej Kola byla robiona z krzewów koki? tylko pozbawiona była w znacznych ilościach substancji narkotycznych, teraz jest tak samo ale substancje narkotyczne są usuwane dogłebniej ...
@topic
A Ty poprostu lubisz kole i niema tu nic z uzaleznienia równiedobrze moglabys pic codziennie rano kawe ...
Poprostu pijac znaczne jej ilosci twój organizm wchłania do metabolizmu kofeine i wymaga zebys "dodilała" jej dzienne dawki
Najlepsze bedzie jak zaczniesz kupowac nieoryginalna kole, poniewaz dlatego ze niejest oryginalna i tansza ma mniej kofeiny i innych substancji a Twój mózg bedzie odbierał bodzce ze pijesz kole aż wkoncu da Ci spokój
Wysłany: 2008-06-07, 18:26 Ale mnie nastraszyliście!!
Cola z KOKAINĄ????? o rany.....mam nadzieje że teraz nie ma w niej żadnych takich substancji.... o kofeinie wiedzialam ale nie mialam pojecia ze jest jej tam na tyle zeby mogla uzaleznic Chyba musze sie za siebie zabrac. Myslalam ze chociaz kola z sokiem (nazywana zdrowa kola z witaminami!!) zastapi mi moj ulubiony napoj...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.