jak myślicie, TV może uzależnic? od kiedy kuiem nowego LCDka LG LH5000 coraz wiecej spędzam czasu przed TV, chyba trzeba będzie jakiś sport znowu zacząc uprawiac bo chyab niedobrze tak długo przed TV przesiadywac
W tych czasach to chyba od wszystkiego się można uzależnić niestety! Tylko, że często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Większość z nas uzależniona jest od seriali ("M jak miłość", "Pierwsza miłość", "Barwy szczęścia", "Brzydula" itd), od różnego rodzaju programów rozrywkowych... a najgorzej jak dzieci przejmują to od nas dorosłych
morelli
Wysłany: 2009-09-30, 13:10
ja bym sie chyba załamał jakbym sie uzależnił od serialu typu m jak miłośc, ale mając dobry TV jak miele to można od dobrych filmów sie uzależnic
Mogę śmiało powiedzieć, ze jestem uzależniona od HBO, nie wiem co bym zrobiła gdyby tak nagle zabrakło mi tego kanału Swietne fimy, zawsze dobre seriale, super
Myslalem, ze w dzisiejszych czasach uzaleznienie od TV odchodzi w zapomnienie. Teraz kompy dominuja. Ja mam 3 tv w domu i praktycznie wcale z nich nie korzystam.
meganka napisał/a:
Mogę śmiało powiedzieć, ze jestem uzależniona od HBO, nie wiem co bym zrobiła gdyby tak nagle zabrakło mi tego kanału Swietne fimy, zawsze dobre seriale, super
Mnie jakos HBO kompletnie nie pociaga. Na okraglo powtarzaja filmy, ktore wczesniej ogladalem na kompie albo w kinie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.