Dawno dawno temu miałam zajęcia na temat uzależnień od internetu...Jeżeli zdarza się Wam często siedzieć przy stole i stukać o niego palcami to sprawa jasna.....jesteście uzależnieni:P hehe
Ale to przecież nie musi znaczyć że jesteś uzależniony. Uzależnieni ludzie rezygnują nawet z jedzenia posiłków i non stop ''wiszą" na komputerze. Podstawowym znakiem rozpoznawczym dla takiego nałogowca jest stukanie palcami o stół:P
*faris
Wysłany: 2008-07-23, 11:44
Dewolaqe napisał/a:
Podstawowym znakiem rozpoznawczym dla takiego nałogowca jest stukanie palcami o stół
Niekoniecznie, niektórzy mają takie stukanie po prostu w genach, wybijają rytm itd. Mam kolegę, którzy na necie jest raz na tydzień, a palcami cały czas wali o stół i to bynajmniej nie dlatego, że jest uzależniony.
Czy ja jestem uzależniona ? Raczej nie, zcasem siedzę długo, czasem wcale. Jak wyjeżdżam i nie mam dostępu do kompa/neta to nie płaczę po nocach.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.