moja koleżanka stwierdziła, zę najlepiej przed libacja zeżreć łyżkę oleju, to się później nei ma kaca
niektóre sposoby są naprawdę bzdurne
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nabokov Rozpacz
*faris
Wysłany: 2008-01-06, 00:17
sok pomidrowy albo maslanka, mi pomoglo
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2008-01-06, 01:01
Tak zimne...ale pepsi ;-) Pomaga od razu. Bardzo skuteczne na kaca ;-)
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-01-07, 20:48
multiwitamina ;>
_________________ mrau...
*faris
Wysłany: 2008-01-07, 20:58
Mordred napisał/a:
sok pomidorowy działa. tylko czemu nigdy nie ma go pod ręką?
kaca ma sie juz po piciu, nie lepiej np. trzymac w domu sok pomidorowy ? poza tym dobry jest, ja moge od razu na raz litr wypic, lepsze to od zimnego piwa
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
bo tłuste.. ogólnie coś tłustego przed.. albo szklankę wody przed, po i może w trakcie odrobinę, niektórzy preferują rosół..
ewentualnie klin klinem
jak dla mnie najlepsze są pomidory, a jeszcze lepszy sok - przywraca organizmowi potas, który alkohol wypułkuje. ale i tak najczęściej jem jajecznicę - też na kaca jest super.
moja kumpela za to uwielbia na kaca instanty..
poza tym każdy i tak kaca przechodzi inaczej.. ja np nawet nie wiem co to prawdziwy kac (;
_________________ Lord, Help me be the person my dog thinks I am.
ale jak juz jest to albo zimne piwko (tylko ze wtedy jest problem z zzaprzetsaniem picia przez jakis czas:P:P) albo bardziej 'lajtowy' sposob: pierdolnac sobie piecdziesiatke soku z cytryny...hehe jak sie szlo na uczelnie to bez cytrynki byloby ciezko czasem:P
choc najlepszy sposob to po prostu nie pic dzien wczesniej:D
_________________ Zreszta niewazne...Napijmy sie!
Ostatnio zmieniony przez Rzeznik 2008-02-28, 10:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.