Borys123456
Wysłany: 2008-03-01, 23:24
Ja bym poleciła cos z limonka i lodem....po pierwsze witamina C- bo ja wyplukuje alko, po drugie duzo wody - bo alko odwadnia, po trzecie kompleks witamin z grupy B .... no i alca zehlzer jesli zoladem szwankuje....ogolnie najlepiej nie pic wodki z kielonka, tylko jakies dobre drinki, ktore jak sie ich nie miesza maja nawet troche witamin
Wedlug mnie potrzebna jest dobra zaprawa do picia:
Tluste - mieso, kasza gryczana, obojetnie byleby zapchalo trochu zoladek.
Co do "w trakcie" - nie widze nic zlego w mieszaniu kolorowych z czysta czy piwem.
Najczesciej wywoluje to reakcje wiadome, ale zdarzaja sie nieliczni o stalowych wnetrznosciah.
Absolutnie unikać vodka + wino musujace czy tam woda gazowana.
Na rano, dzien wczesniej wstawic do lodowki sok pomaranczowy (ale nie jakis tani za 1,50 co ma w sobie 100% wody gratis) i po duzym kefirze na glowe.
Co do 2KC czy tam innych Alibi - kiedys zdarzylo mi sie przy pierwszym piwie dostac jedna tabletke i do dzisiaj nie wiem czy to zasluga tegoz specyfiku czy jednorazowy brak zmeczenia na drugi dzien.
No, a ostatecznie przyjac cos innego zeby w trakci "porannej" pobudki wciaz czuc sie wysoko.
moj kac polega wlasciwie tylko na tym ze mnie suszy z 20 min po przebudzeniu i tyle...wiec nie wiem czy jestem kompetentny zeby sie wypowiadac na takie tematy:P:P
A ja żyje w myśl metody " czym się trułeś tym sie lecz " ;]
_________________ Chce byś wysłuchał tych słów o jedno proszę pozwól
Znajdź w sobie silę na dobro na wiedzę i na rozum
Zatrzymajmy się w pędzie nikt nie pamięta po co biegnie
Czy na pewno po szczęście czy sam bieg nie jest biegu sensem
Nic nie jest pewne ja przecież sam wciąż pytam
Szukam sposobów by kiedyś polecieć jak Ikar
Na skrzydłach tej wolności
I jeśli mam jak on spaść to spadnę jak on
Ale szczęśliwy bo żyłem naprawdę..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.