Oczywiscie ,ze może.
Przecież wiele osób na świecie to nimfomani.
Ja osobiście nie czuję się od seksu uzależniony chociaż moze troszkę...
Ale nie z moim wygladem i wagą to nie bardzo.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
ładne mi szczególy te szczególy jak juz maja 9 miesiecy to nagle staja sie czyms wiecej niz tylko szczegolikiem :0 ale nawyk jak to nawyk czasem gorszy od raka
_________________ zycie to sciema ... ja nie istnieje i mnie tu nie ma
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
ohohoh ) SEKS!!! To jest dopier frajda.... z wszystkich moich dziwnych nałogów ten jest naj..naj...naj.... ( w pozytywnym znaczeniu) Oby wszystkie nałogi były tak przyjazde dla zdrowia ( no oczywiście nie licząć AiDS i syfa) i niechcianej ciąży...ale jak to nałóg...to przecież musi mieć jakieś konsekwencje.....:( szkoda...
_________________ Nie ma niedyskretnych pytań są tylko niedyskretne odpowiedzi
seks jest moim nalogiem, ale dzieki niemu czuje sie lepiej, mam wiele energii, ktora codziennie staram sie rozladowywac, swietnie poprawia sylwetke i ujedrnia cialo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.