Nie pozostaje nic innego jak tylko zyczyc powodzenia:) sam nie pale wiec nie wiem jak to jest ale probowalem na to rodzicow namowic i to wiele razy ale bez efektow niestety. Trzymam kciuki;)
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-10-11, 18:07
Cytat:
11 dzień bez.
gratulacje i trzymam kciuki
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-10-18, 10:13
doszłam do wniosku, że rzucenie palenia ma wiele pozytywnych skutków.
kwestia kondycji jest porażająco zmieniona na plus, do tego zauwazyłam, że twarz staje się przyjemniejsza w dotyku - gładsza, mniej szorstka, no i co najważniejsze w przez tych 18 dni zaoszczędziłam co najmniej 40zł, dodatkowo mój best friend z zachwytu chce się ze mną żenić;-)
jednak jest jeden minus - palenie często łączy i integruje - straciłam kontakt z niektórymi osobami z naszego wydziału, ponieważ teraz widujemy się już jedynie na korytarzu wymieniając "cześć" "cześć" ;-)
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-10-18, 12:34
Magda napisał/a:
straciłam kontakt z niektórymi osobami z naszego wydziału, ponieważ teraz widujemy się już jedynie na korytarzu wymieniając "cześć" "cześć" ;-)
Postój sobie z nimi, jako towarzyszka ;>
gratuluję
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-10-18, 18:04
Magda napisał/a:
jestem przy 18 dniu. przyjemnie.
Trzymam kciuki bo jak na razie dojrzałam tylko do ograniczenia palenia
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
ja dodatkowo pragne Ci tu zadedykowac utwor Raz Dwa Trzy - Male gnojki xD
wlasnie o niepaleniu, niestety nie ma w necie... w najblizszym czasie spodziewaj sie go zatem na tlenie ; >
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
A mi nigdy nie udalo sie rzucic palenia Co dziala najlepiej?
ania5677
Wysłany: 2007-10-22, 19:00
Wierze w ciebie i napewo bym dołączyła tylko ze akurat ja nie mam takiego problemu. Ja se moge palic obojetnie jak długo i ile dziennie a i tak nie wpadne w nałóg.Moge se przestac palic bez zadnej "męczarni".A obecnie to niepale nigdy mnie to nie ciagneło.Chocaz spróbowalam
_________________ "Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji."
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-11-15, 14:13
miss irony napisał/a:
1 dziennie własnie z ludźmi z wydziału, czy kilka na imperezach, okazyjnie, by nie zaszkodziły?
śmieszy mnie jak ktoś mówi: palę okazyjnie. Pali się albo nie, w tej kwestii nie ma innej opcji.
miss irony napisał/a:
by nie zaszkodziły?
co za idiotyczne pytanie
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.