Wysłany: 2007-07-04, 13:58 relanium lub inne leki uspokajające/nasenne
jest wśród Was osoba uzależniona od środkow uspokajających lub nasennych?
ja szczeże sie przyznam że pod koniec roku szkolnego łykałam jakieś proszki uspokajające na szczeście się nie uzależnilam(bo były ziołowe).......chociaż znam kilku takich ludzi co sa uzaleznieni od lekow uspokajających lub nasennych
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Teraz, w pierwszej klasie gimnazjum sytuacja zmuszała mnie do brania leków uspokajających. Jestem bardzo nerwowa a natłok nauki, sprawdzianów, trudne sytułajce etc powodowały u mnie niejaką "nerwicę". Pod koniec roku byłam już lekko uzależniona od leków uspokajających i musiałam sie długo odzwyczajać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.