sok malinowy, wodka i sos tabasco - wsciekly pies
kufel piva i zanurzony w nim kielonek wodki - u-bot
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Wodka i Cola albo wodka, cola, piwo, wino i szampan Niezle jazdy musza byc po tym
albo wodka plus red bull z biedronki nigdy w zyciu nie chce miec do czynienia z tym drinem-wole bawic sie na trzezwo niz znowu miec popsuta impreze
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wysłany: 2006-03-27, 09:20
TERAZ POLSKA:
lejesz na dno kielonka troche soku malinowego, na to wodke i potem ciut soku cytrynowego, odstawiasz na jakies trzy min, zeby sok zaczal mieszac sie z wodka
ANANASOWO -BANANOWY
sok bannanowy ananasowy i 50-100 wodka, jak kto lubi
uwaga to musi byc SOK bananowy: nie jakis tam nektar ani napoj o smaku....
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
uhhhh wole nie przypominac sobie imprezy z tymi drinkami od tego czasu raz wypilam wodke z red bullem,ale jestem zbyt agresywna po tym,wiec dla dobra bilskich wole nie tykac juz takiej mieszanki.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
już taki tani drink nie jest /ale pyszny rzeczywiście jest/.
pyszny prawda:) nie musi to byc akurat jack daniels... ogolnie mowiac whiskey z cola.. no ale prawda jest ze do tanich to juz nie za bardzo nalezy:) ale warto troche zainwestowac
_________________ Czasem mam chwile,że rozsądek jest daleko w tyle ...
Jagodzianka na Kościach(mój przepis):
Vodka + Denaturat + Lód (nie za dużo denaturatu hihi) Może i nie jest smaczne ale można się nawalic
_________________ Czarna eLka w kółeczku się mieni, to jest Legii święty znak,
jej kibice są niezwyciężeni boi się ich cały świat.
Boją się nas kibice angielscy, boją się nas także holenderscy,
Boją się nas kibice Górnika, boi się nas cała pierwsza liga!
wodka z szampanem pol na pol jesli chce sie ktos szybko i tanio nawalic po okolo 300ml tego trunku spitych w dosc ekspresowym tempie gwarantuje zapomniane wrazenia
a ja lubie wsciekle psy, vodke z sokiem ananasowym badz czarna porzeczka, lub tez z ciemnych winogron i limonki
_________________ Kochaj góry, kochaj lasy, na Giewoncie sadź kiełbasy =P
-nalewka babuni na spirytusie+woda gazowana
-winko ze sklepu+piwo(pol kubka tego pol kubka tego, bomba po 2 kubeczkach)
-wodka z redbulem
-wodka z najmocnuiejszym Holsem i schlodzona zyskuje slodkawy posmak
-wodka z Toniciem robi sie slodkawa i zdrowo kopie
-do kieliszka 50ml wlac na dno gestego soku malinowego potem po sciance lac wodki i 7-9 kropel sosu tabasco Drinki Wsciekłe nie trzeba popijać
-drinki Meduzy:nalac do kieliszka 50ml wodki wcisnac lyżke stolową soku z cytryny i dodać lyżeczke do herbaty białka z kurzego jaja bardzo smaczne drinki wychodza i niezle kopią
-pol kubka wodki pil kubka mleka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.