Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2226 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-12-29, 08:31
finka cranberry ze sprajtem
albo
wiśniówka z pepsi plus cytryna
albo
czysta z red bulem i żurawiną dla ozdoby
albo
absolut waniliowy z pepsi
albo
finka mango plus sprajt plus limonka w kostkę pokrojona ;-)
zawsze jeszcze można zrobić samemu kamikadze z blue curacao, soku cytrynowego i lodu (kwaśny smak złagodzić można sokiem ananasowym)
nic skomplikowanego ;-)
[ Dodano: 2007-12-29, 08:38 ]
pamiętajcie o dużych ilościach lodu!
alkohol 'na ciepło' smakuje inaczej.
_________________ mrau...
Borys123456
Wysłany: 2008-03-01, 23:19
Mojito
Wbrew pozorom to prosty drink i niedrogi. Nie trzeba miesac kilku roznych alkoholi, wystarczy Bacardi
Do tego kruszony lod, mieta, cukier trzcinowy albo syrop cukrowy (cukier rozpuszczony na cieplo w wodzie) i limonka pokrojona w czastki.
Pycha, prosto z Kuby no i nie jest to mega inwestycja, a fajnie sie prezentuje
ZnamSie
Wysłany: 2008-05-07, 17:39
Pycha
żubrówka (może być zwykła wóda, ale lepsza żubrówka), sprite, zielony ogórek, lód,
seta wódki, dwie sety sprite z 3-4 plasterki ogórka zielonego z 3-4 kostki lodu
Wysłany: 2008-05-31, 20:32
Gin lubuski(chyba że wolicie jakieś lepsze za dodatkową opłatą ) + tonic (dobry nie z biedronki za 60 groszy) + cytryna jak dla mnie dobry ale bez rewelacji ale kumple się zachwycają
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
I wiesz co mnie boli że w głowach się pierdoli
Zakłócony pokój ludziom dobrej woli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.