kurde dlatego własnie na mnie pijak wołali bo zem raczej nie za duzy a tak 8-10 piwek spoko do zgonu powyzej 10 chociaz prawda jest taka ze jak sie ciag załapie czyli juz tak od 7 to sie nie liczy tych piwek bo po co mysle ze 13 to liczba akurat na mnie z woda jest roznie zalezy od dnia okolicznosci ale dobre 0.5l połykam aaaaaaa i nie pisze tego zeby sie przechwalac bo nie ma czym w moim przypadku ...
_________________ zycie to sciema ... ja nie istnieje i mnie tu nie ma
Najbardziej pijany byłem gdy obaliłem sam 0,7 czystej wódki(jechanej póĄniej już prosto z butelki), 3 piwka i ze dwa kieliszki szampana wypalajac do tego paczkę papierosów. Lezałem na podłodze i gdy ktoś do mnie mówił ja nie byłem w stanie odpowiedzieć nic.
Ogólnie do na dobry humor 5 piwek na szybkiego. Przy 6-7 już się nogi plączą czego konsekwencją jest najczęsciej zaliczenie gleby.
W czasie słbszych dni wysatarczy 5 piw i trup.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Ja jako osoba duzo nie pijaca wystarcza mi 7-8 piw i koniec wiecej nawet jakbym chcial to nie zmieszcze A moj rekord przy zaliczaniu zgonu to pol browarka (ktorego saczylem z poltorej godziny) i dwa kieliszki wodki (wtedy mialem fatalny dzien do picia )
ja mam za czesto zgony bo niestety nie widze umiaruzabardzo jak jest jakas fajna imprezka !ale pracuje nad tym. ato tak srednio po 7 piwach mam noi jak wymieszam to jest chyba najgorzej
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Ja juz niestety tez Tylko bylem jeszcze na tyle przytomny zeby sie jakos doczlapac do wyrka i nie lezalem gdzies na podlodze lub pod stolem jak to zwykle bywa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.