nie lezalem gdzies na podlodze lub pod stolem jak to zwykle bywa
mi sie raz zdazyło ze lezałam nawet na stole ale mnie szybko pozbierali ocucili i pózniej juz było dobrze pocieszam sie tylko tym faktem ze byli tez tam tacy co mieli gorzej i to oni byli skazani na wieksze posmiewisko
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
niektorzy maja mala skromnosc do duzej przesady...
Tu własnie trafiłeś w sedno sprawy. Ja ogólnie nie szlajam sie po impreazch itp. dlatego nie zaliczyłem zgonu, ale co chciałem powiedzieć to to ze mój osobisty kolega wypije dwa piwa i leży padnięty ale wszyscy mu wmawiają, ze wypił 8 bo mają z tego wielką korzyść bo gdy on kupi 8 wypija 2 czyli prosta kalkulacja 6 mają za darmo
widze, ze niektorzy maja mala skromnosc do duzej przesady...
#ChoOdY napisał/a:
hmm po 8-9 kolejkach piwa jestem podpity a po około 15 jestem pijany Wesoly
a moze ktos po prostu potrafi pic ?? bo nie wiem czy wiesz ale tego trzeba sie nauczyc , mysle ze podobnie jak ja ChoOdY, nie pisał tego do poklasku wiec jesli tego nie rozumiesz to przynajmniej schowaj te swoje durne komentarze ... nie twierdze ze picie to powod do dumy ale nie jest on takze usprawiedliwieniem durnego zachowania szczegolnie kiedy nie zna sie człowieka ... czemu to pisze ?? bo obrazajac jego obrazasz takze mnie ...
_________________ zycie to sciema ... ja nie istnieje i mnie tu nie ma
Wysłany: 2005-11-22, 08:13
Cwaniak napisał/a:
Naadir napisał/a:
widze, ze niektorzy maja mala skromnosc do duzej przesady...
#ChoOdY napisał/a:
hmm po 8-9 kolejkach piwa jestem podpity a po około 15 jestem pijany Wesoly
a moze ktos po prostu potrafi pic ?? bo nie wiem czy wiesz ale tego trzeba sie nauczyc , mysle ze podobnie jak ja ChoOdY, nie pisał tego do poklasku wiec jesli tego nie rozumiesz to przynajmniej schowaj te swoje durne komentarze ...
ej no qwa bez jaj ja chcialabym zobaczyc kogokolwiek po CZWARTM piwie i juz nie gadajcie dyrdymalow bo 15 piw to nikt nie wypija chyba ze w kieliszku
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
ej no qwa bez jaj ja chcialabym zobaczyc kogokolwiek po CZWARTM piwie i juz nie gadajcie dyrdymalow bo 15 piw to nikt nie wypija chyba ze w kieliszku
oj zdziwiła bys sie ... nie twierdze ze wypija je ktos w ciagu pól godziny :)my np. kiedy pijemy przy ognisku na ławce albo jakos tak w ciagi godziny wypijamy po ok.3 piwka czyli siedzac po3-4 h wypjamy ich ok.8-10 i w juz dobrych homorkach idziemy do domu ...co nie oznacza ze kiedy sie spotykamy to zawsze pijemy czasem sa to 3-4 czasem 7-8 zalezy kiedy i na co mamy ochote nie musisz w to wierzyc mi osobiscie na ty nie zalezy ...
Wysłany: 2005-11-22, 13:42
Cwaniak napisał/a:
oj zdziwiła bys sie ... nie twierdze ze wypija je ktos w ciagu pól godziny :)my np. kiedy pijemy przy ognisku na ławce albo jakos tak w ciagi godziny wypijamy po ok.3 piwka czyli siedzac po3-4 h wypjamy ich ok.8-10 i w juz dobrych homorkach idziemy do domu ...co nie oznacza ze kiedy sie spotykamy to zawsze pijemy czasem sa to 3-4 czasem 7-8 zalezy kiedy i na co mamy ochote
juzci wiesz co nawet przez cala noc nie wypilbys 15 i to nie jest kwestia wiary tylko faktow
osobiscie postawie kazdemu postawie SKRZYNKE piwa jesli przy mnie w ciagu chocby i 10 godzin wypije 15 piw
przesadzacie koniec kropka
juzci wiesz co nawet przez cala noc nie wypilbys 15 i to nie jest kwestia wiary tylko faktow
osobiscie postawie kazdemu postawie SKRZYNKE piwa jesli przy mnie w ciagu chocby i 10 godzin wypije 15 piw
przesadzacie koniec kropka
jakich faktów co ?? a wiesz co jest najlepsze ?? ze ty nie wierzysz w nasze 10-15 piw a janie wierzyłem w 20 piw goscia chudszego ode mnie i niestety przegrałem ... ja czasami sam nie wiem jakim cudem można wypic takie ilosci alkoholu i wogole chodzic ...ale można ...
a moze ktos po prostu potrafi pic ?? bo nie wiem czy wiesz ale tego trzeba sie nauczyc , mysle ze podobnie jak ja ChoOdY, nie pisał tego do poklasku wiec jesli tego nie rozumiesz to przynajmniej schowaj te swoje durne komentarze ... nie twierdze ze picie to powod do dumy ale nie jest on takze usprawiedliwieniem durnego zachowania szczegolnie kiedy nie zna sie człowieka ... czemu to pisze ?? bo obrazajac jego obrazasz takze mnie ...
1 - nie obrazilem jego
2 - nie obrazilem cie
3 - co ty pijesz? Kuntersztyna? (niedobre toto jest..)
4 - bedac na tym forum jestes skazany na moje komentarze, wiec trza myslec co sie pisze . kobieta zwrocila ci sluszna uwage...
5 - on napisal "0,7 samemu zeby sie podpic" - LOL xD xD . na obozie zeglarskim nasi 50letni sternicy z duuuuzym doswiadczeniem (wiadomo co sie na obozach robi, prowadzac je uczysz jednoczesnie... zycia ) palacy do tego trawe i papierosy wymiekliby...
kit wciskaj tym, co nie probowali... ;]
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
1 - nie obrazilem jego
2 - nie obrazilem cie
3 - co ty pijesz? Kuntersztyna? (niedobre toto jest..)
4 - bedac na tym forum jestes skazany na moje komentarze, wiec trza myslec co sie pisze . kobieta zwrocila ci sluszna uwage...
5 - on napisal "0,7 samemu zeby sie podpic" - LOL xD xD . na obozie zeglarskim nasi 50letni sternicy z duuuuzym doswiadczeniem (wiadomo co sie na obozach robi, prowadzac je uczysz jednoczesnie... zycia ) palacy do tego trawe i papierosy wymiekliby...
kit wciskaj tym, co nie probowali... ;]
1.piszac ze :
Naadir napisał/a:
, ze niektorzy maja mala skromnosc do duzej przesady...
sugerujesz ze sciemnia czyli zwyczajnie kłamie a mówica ze ktos kłamie obrazasz go ...
2.z jego tekstu wynika ze pije niewiele mniej od niego czyli ja tez kłamie ...
3.co pije ?? najczesciej Kasztelana , Tyskie i Lecha ... a ze ty robisz zakupy w sklepach typu Biedronka i pijesz siuchy nie piwo twoja sprawa
4.wiem ze skazany jestem na czyjes komentarze kazdy ma prawo do niech i nikomu tego nawet nie probuje zakazywac bo po co ?? wiec nie wiem skad ten głupawy argument z twojej strony ... ??
5.w historyjkach typu :
Naadir napisał/a:
. na obozie zeglarskim nasi 50letni sternicy z duuuuzym doswiadczeniem
mozemy sie przescigac nie ma sprawy ... gosciu u którego pracowałem po wypiciu 0,5 jezdził samochodem a wypijal prawie 1,5l ja ?? nie wiem ale byłem tego swiadkiem ?? ile to miało procent ?? ha 40 %
he a kitow nie wciskam , nie wciskałem i nie bede wciskał ...
Wysłany: 2005-11-22, 20:54
Cwaniak napisał/a:
jakich faktów co ?? a wiesz co jest najlepsze ?? ze ty nie wierzysz w nasze 10-15 piw a janie wierzyłem w 20 piw goscia chudszego ode mnie i niestety przegrałem ... ja czasami sam nie wiem jakim cudem można wypic takie ilosci alkoholu i wogole chodzic ...ale można ...
ja osobiscie widzialam jak facet na jeden przechyl wlal w siebie pol litra wodki i nie padl trupem , poszedl sie dalej bawic
ale jak mi tu wypisujecie wszyscy szturmem cyfry powyzej 8 to wybacz......
sugerujesz ze sciemnia czyli zwyczajnie kłamie a mówica ze ktos kłamie obrazasz go ...
2.z jego tekstu wynika ze pije niewiele mniej od niego czyli ja tez kłamie ...
a dasz mnie rade jeszcze wkrecic w wykorzystywanie filipinskich 4-letnich dzieci w szycie butow za 5 centow za godzine, kaleczacych sobie przy tym malutkie raczki?
ja po prostu sugeruje, ze tekst jest ubarwiony... spokojnie, chlopie
Cytat:
a ze ty robisz zakupy w sklepach typu Biedronka i pijesz siuchy nie piwo twoja sprawa Rotfl
a ty mi zarzucasz cos, czego nie robie = zmyslasz, wiec skad mam pewnosc, ze tylko teraz? a moze robisz ze mnie idiote? a skoro ze mnie, to i z mojej rodziny, kolegow z obozu, parafian z okolicy, pani Wladzi z domu obok i mojego psa? w takim razie jestes brutalny, zamkne sie w sobie i przez 3min NA PEWNO nie napisze zadnego posta.
podobne do twojego oskarzenia, czy za slabo sie postaralem?
Cwaniak napisał/a:
głupawy argument
no wiesz, jak mozesz, twoje tez zbyt madre nie sa i ci nie wypominam...
Cytat:
mozemy sie przescigac nie ma sprawy ... gosciu u którego pracowałem po wypiciu 0,5 jezdził samochodem a wypijal prawie 1,5l Wesoly ja ?? nie wiem ale byłem tego swiadkiem ?? ile to miało procent ?? ha 40 %
mammamija, gdzie ty pracujesz? ja tez taka prace kcem!
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
ja mam chyba glowe dosc dobra:P NIGY jeszcze po piciu nie zygalem, chodc prawie zawsze mieszam:P i kilka pierwszych kolejek (2-4-6 zalezy od samopoczucia) wale bez popitki;]
Cwaniak napisał/a:
mozemy sie przescigac nie ma sprawy ... gosciu u którego pracowałem po wypiciu 0,5 jezdził samochodem a wypijal prawie 1,5l ja ?? nie wiem ale byłem tego swiadkiem ?? ile to miało procent ?? ha 40 %
ja u kuzyna na 18 tez wypiel ok 1,5 (moze i wiecej, bo cala noc non stop szylismy) i samochodem nie jezdzilem, ale chodzic bylo trudno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.