szyszka1212
Wysłany: 2007-11-21, 19:39 Po co wogole ćpać palić czy pić??
Wlasnie sie zastanawiam nad tym po co to robić przeciez to jest bezsensu....
A szczegolnie ćpanie przeciez jak tylko wezmiesz za duzo wtedy mozna umrzec....
Naprawde czasem nie rozumiem glupoty ludzkiej....
Albo palenie papierosuw zeby sie pochwalic innym ze sie pali..... ,,Bo to jest fajne" Jak to niektorzy sadza....
A co wy o tym myślicie??
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nabokov Rozpacz
szyszka1212
Wysłany: 2007-11-21, 19:49
Luba......
Ale to tyljko trwa krotka chwile a potem co??
Wszystko to sie kończy.....
tak wiec.....
pomysl o sercu ... hehe>
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-11-21, 19:52
luba napisał/a:
a potem jeszcze raz, to tak jak z seksem ; ]
ale seks nie niszczy
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-11-21, 20:01
luba napisał/a:
pewnas?
inaczej: seks z umiarem nie niszczy
alkohol z umiarem też nie, jedynie papierosy i narkotyki tak.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
ania5677
Wysłany: 2007-12-01, 22:16
pali sie czy pije dla przyjemnosci.Ale uwazam ze kazdy powinien znac swoją granice.Powinien wiedziec kiedy skonczc.
_________________ "Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji."
Truskawkowa.
Wysłany: 2007-12-02, 12:44
_________________ `Lecz w gąszczu złudzeń wciąż
Gubimy się,
I oddalamy się od siebie.
Szukamy odpowiedzi w niebie.
Lecz zamiast szukać wyjścia
My wolimy błądzić.
Trudniej zrozumieć innych,
Łatwiej ich osądzić.`
Ostatnio zmieniony przez Truskawkowa. 2008-03-23, 14:00, w całości zmieniany 1 raz
nie rozumiem rozgraniczenia na rzeczy dobre i złe.. wszystko kwestią względną..
Truskawkowa. napisał/a:
dla "szpanu", dla "zapomnienia"
każdy ma swoje powody,ale najczęściej bywa najprostszy - bez powodu, dla zabawy. nie sadze by bylo wielu ludzi ktorzy cpaja albo pija zeby miec sie czym pochwalic... a chwala sie tylko dlatego, bo sie im podobalo i chca pokazac ze to nie jest takie zle i moze byc bardzo fajnie.. takich co to robia "by zapomniec" to na palcach mozna policzyc.. a i tak to wszyskto jest dla dobrej zabawy
czy takie życie nie jest fajne jedziesz autem muza na volll wrzucasz 2 koła do tego piwko i nie masz już żadnego problemu tylko ty bania i droga na impreze CZYSTY BANAN NA RYJU
Wysłany: 2008-01-03, 19:47
Tak. Ale przez ćpanie, sam wyrażasz zgodę na szybszy zgon. Uzależniasz się od czegoś.. Narkotki jakby zawładają człowiekiem... Wiem, bo miałam kolegę. Miałam, to w tym przypadku odpowiednie słowo. Też "miał umiar". I co? I go nie ma.
Alkohol w odpowiedniej ilości jest dla ludzi.
A papierosy? Na ten temat nie mam wyrobionej opinii. Jeszcze.
_________________ Obłęd spędzonych dni.
Schowana w kącie twojej szafy, czekam na cud.
Zycie tylko raz przezywamy. Na coz mam za 40 lat pluc sobie w twarz dlatego, ze moja mlodosc niczym nie roznila sie od starosci?
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.