Piliscie kiedyś piwo z solą :?;
Wiedzieliście że tak wogole się da
Podobno to dodaje smaku
Przyznam się szczerze że sam się o tym dowiedziałem niedawno :shock: Na razie jeszcze nie próbowalem ale w najbliższym czasie może się skusze Wtedy zdam relacje
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
to pdobno poprawia aromat piwa
ale więcej na ten temat od siebie powiem jak spróbuje tego osobiście
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Piliscie kiedyś piwo z solą Confused;
Wiedzieliście że tak wogole się da Question
Ja nigdy nie piłam ale wiedziałam ze tak sie da!!!
Mój kumpel tak kiedys pił...ale ja jakos nie chciałam tego próbowac...tez twierdził ze to dodaje smaku... Byleby nie przesolic!!!!
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Nigdy nie pilam piwa z sola i nie slyszalam tez o tym..
ale moze w takim razie kiedys sprobuje.. ale watpie zeby mi to zasmakowalo jednak piwo jest najlepsze bez zadnych dodatkow..
Nie pilem i jakoś nie mam zamiaru. Wystarczy ,ze połowie klubów dają piwo z kija zmieszane pół na pół z wodą. :roll:
Poza tym z sokiem też raczej nie pijam. Z cukrem jak niektóre znajome dziewczyny też nie.
Piwo ma byc piwo i już. 8)
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
z tego co pamięam przy okazji tematu "wytrysk do ust'" użyłeś sforułowania
Cytat:
najpierw spróbujcie a potem piszcie czy dobre czy nie
proponuje zastosować to również w tym przypadku
z tego co pamięam przy okazji tematu "wytrysk do ust'" użyłeś sforułowania
Cytat:
najpierw spróbujcie a potem piszcie czy dobre czy nie
proponuje zastosować to również w tym przypadku
Ale mi jakoś tak może to diwnie zabrzmi zajebiście smakuje normlanie piwo i koleżanka częstowala mnie piwem z cukrem, piłem piwo z sokiem i wiem co jest dla mnie najlepsze.
Gdybym nigdy w życiu nie pił browara to byś mógłbys stwierdzić ,zę powinniem spróbować tego i tamtego i jeszcze innego.
Ale czy moze byc cos lepszego od boskiego, najlepszego piwska prosto z lodówki?
Poza tym jak zauważyłem w temacie ,z którego przytoczyłeś słowa 50% osób nawet nigdy nie uprawiało seksu a stwierdza ,że obiciąganie z połykiem jest obrzydliwe.
Nawet nie mieli styczności z 'normalnym' seksem. Stąd moje zdziwenie.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
a ja Ci gwarantuje że co najmniej 99.999999% forumowiczów nie piło piwa z solą
i oni też nie mieli styczności z solonym piwkiem
tak więc poszukaj silniejszych argumentów
a ja Ci gwarantuje że co najmniej 99.999999% forumowiczów nie piło piwa z solą
i oni też nie mieli styczności z solonym piwkiem Razz
tak więc poszukaj silniejszych argumentów Razz
Ale moje wpisy nie odnosza się do większości forumowiczów tylko do mnie.
Ja uwielbiam zimne ,normlane piwo z lodówki (jeszcze jak jest butelkowane to już w ogóle bajka).
Próbowałem piw z różnymi dodatkami i zawsze lepiej smakował mi tradycyjny browar ,więc uważam za dosypywanie soli do mojego piwa za zdecydowanie zbędne i koniec dyskusji.
a co Ci szkodzi spróbować Podobno to nie zmienia smaku tylko go wyostrza
Ostatnio zmieniony przez Tenar 2007-08-20, 13:31, w całości zmieniany 1 raz
kotek_:)
Wysłany: 2007-08-20, 13:18
piwo i sól? ciekawe...
widziałam jak mój starszy sypie sól do piwa, ale ja osobiście nigdy nie piłam piwa z solą... jak już mam ochotę na piwo to na normalne xD
_________________ Żyj tak, aby po Twojej śmierci ludzie się nudzili...
probowlam,jak dla mnie jeszcze gorsze,ale ja nie znam umiaru,moze dlatego. Jak z sokiem pije to i tak mu juz nic nie zaszkodzi.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-08-25, 18:29
W życiu nie piłam piwa z solą - w ogóle rzadko pijam piwo bo średnio je lubię
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.