Hej ja kiedys i mój kolega Darek w Andrzejki zrobilsmy impreze bo jego rodzice i moi są zaprzyjażnieni i poszli razem na wyad do kina i z darkiem powstanowilismy zaszalec i zrobic mieszanki alkocholowe darek wyjął z barku szampany piwka i tonik i stary likier pomieszał tyskie z tonikiem n albo szampan z solą i tonikiem nawet dobre hahaha potem to odchorowalismy i rzygaliśmy,ale nie powiedzieliśmy naszym starym dlaczego tak wymiotowalismy hehe
piłam piwo z solą na Mazurach jak byłam z rodzicami na wakacjach fakt zmienia troszkę posmak piwa. Ogólnie nie lubię piwa i bardzo rzadko je piję. Więc nie robi mi różnicy z czym jest. Chociaż jeśli już mam wypić to tylko z sokiem malinowym, przynajmniej nie jest takie gorzkie.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
uhu, ostatnio postanowilam sprobowac piwa z sola. Wiecej tego bledu nie powtorze, piwo jest wtedy obrzydliwe.
Złośnica napisał/a:
fakt zmienia troszkę posmak piwa.
troszke? zmienia calkowicie, na obrzydliwy.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wysłany: 2007-12-29, 20:33
A piliscie kiedys piwo z jajkiem??? To taki specyfik na przeziebienie.... Mówie wam jakie paskudztwo. Przez gardlo nie przechodzi... No ale rozgrzewa to fakt
_________________ (...) doświadczalnie stwierdziłem, że jestem jak woda rzeki, odbijająca zmienne kolory brzegów między którymi płynie, burze, obłoki, błękit nieba, sama bezbarwna.
PIWO Z SOLA pije sie tylko i wylacznie zimą aby sie nie przeziebic lodowatym piwem...daje sie doslownie szczypte soli...ponoc to dziala
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
ZnamSie
Wysłany: 2008-05-07, 17:41
Piłam piwo z solą, polecam! Do piwa dodaje się szczyptę soli, co prawda zmienia posmak piwa, ale na + Zresztą ja stosuję to tylko gdy piwo jest zimne, a nie chce mieć bólu gardła. (Uwaga bardzo sie "pieni"
Najbardziej lubie samo, chociaż z sokiem malinowym nie jest złe, od czasu do czasu wypije. Ale takie z sokiem nie bardzo i wchodzi, cięższe jakies takie jest. Samo najlepsze.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.