ha to zalezy ... ławka znajomi czyli piwko ... wodeczka pojawia sie w innych momentach przy opijaniu jakiegos sukcesu urodzin itd. czyli ogolnie bardziej kiedy jest okazja ... ogolnie to piwko przynajmniej jak dla mnie
_________________ zycie to sciema ... ja nie istnieje i mnie tu nie ma
Ja tam osobiscie lubie od czasu do czasu wypic sobie zimnego browarka A co do wodki to jej nie pije bo nie mam do niej zoladka a czym sie to konczy to kazdy powinien wiedziec
Ja tez Kiedys na 18-nastce siostry stryjecznej wypilem pol browarka i dwa kieliszki wodki a ja juz zgon Do dzisiaj sie smieje z siebie Ale tak na serio to mialem nie zbyt dobry dzien i nie chcialem pic ale to byla 18-nastka wiec nie wypadalo nic nie wypic ale tez nie wiedzialem ze to sie tak szybko dla mnie skonczy :D:D:D:D
zalezy od okazji jak takie zwykle spotkanie z ziomkami to piwo a jak jakas imprezka urodzinowa czy sylwester to wodeczke a jak wodeczke to tylko maximusa
_________________ Kochaj góry, kochaj lasy, na Giewoncie sadź kiełbasy =P
Jeżeli mam coś pić a jest okazja to może być piwko a może i wódka na urodzinkach to wole wypić cos mocniejszego czyli wódke a jak np. na dyce w klubie to piwo z sokiem zeby nie byłło że pijaczką jestem
Piwo to oczywiscie podstawa. Każda okazja to w zasadzie zimny browarek (byle nie z KP) się leje...
Nie podoba mi się tylko p opiciu złocistej ambrozji uczucie pelnego brzucha oraz ,ze trzeba dużo tego piwa wypić ,zeby się upić.
No i dla smaku też lubie sobie strzelić piwko.
Co do wódki to miałem wiele nieprzyjemnych momentów po niej bo w sumie ten alkohol w moim przypadku działa tak ,ze pije cały czas, a bomba mnie strzeli tak gwałtownie ,ze prawie od razu leżę.
Ale ogólnie chyba łeb ma mocniejszy do wódki.
Generalnie nie wywyższam żadnego z tych alkoholi. Oba dobre.
A no i wódka genialna do drinków.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Wysłany: 2005-11-10, 18:02
piwo to moje paliwo:D a tak szczerze to zalezy na co mam ochote, ale ostatnio za duzo piwska sie chlalo brzuchol zaczal rosnac to wrocilam do wodki, a potem sie zobaczy
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
ja tan najwole piwo bo poprostu mi smakuje...a do wódki tak jak to juz ktos tu powiedzial nie mam zołądka...noi tez mi jest niedobrze juz na sam widok blllllee
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.