piwo to tylko tak gdy siedzimy ze znajomymi ale za czyjes zdrowie to wodeczka.. sama zreszta wole wodke nie wiem czemu ale po wodce tak szybko faza mnie nie lapie i potrafie ja pic i pic.. jeszcze nigdy nie wymiotowalam po niej a po piwie tak wiec moze to mnie tak obrzydzilo.. nie wiem
Blant
Wysłany: 2007-09-29, 10:39
Zdecydowanie wolę piwo... po vodce mi obija i chce gdzie uciekac z dala od wszystkiego
wódka... piwo za szybko mnie muli ale najbardziej to wieczorna lampka wina w milym towarzystwie
_________________ One day you will ask me what's more important, your life or mine?
And I will say, my life....
then you will walk away, never knowing that you are my life.....
''Bo życie to takie Czary-Mary...rzadziej Czary, cześciej Mary''
Wódka tylko jak imprezuję i tylko ze spritem czy 7up'em , bo nie czuć tak bardzo tego alkoholu .
Piwko w pubie lub na spotkaniach ze znajomymi , na spokojnie.
Od pewnego czasu piwo uznaje za napój, który mi towarzyszy przy większosci zajęć( prócz prowadzenia jakiegoś pojazdu). A wódka jak najbardziej, ale w odpowiednim czasie oraz ilościach. Trudno mi wybrać co lubie bardziej ponieważ są to zupełnie inne napoje.
ja to wodeczke lubie nie pamiętam nazwy na S ,rosyjska mniam.. ,ale najbardziej lubię piwko tyskie dobre na imprezke i likier ....z zatopionymi wisniami mhy..
zdecydowanie piwo:)...trza jednak pamietac , ze wyznacznikiem smakowitosci piwa jest roznica temperatur miedzy temp powietrza a temp piwa. im wyzsza tym lepiej smakuje:D najpyszniejsze piwo , bo wlanie poparte roznica temperatyur pilem w rumunii, zwalo sie Bergenbier, lekkie, ale nie pozbawione aromatu chmielowego, pysznie ozezwialo, mam nadzieje, ze jeszcze takowe wypijke kiedys
Dzisiejszy dzień utwierdza mnie w przekonaniu ,że jednak wódka.
Zdecydowanie. Nie trzeba latać co chwila za potrzebą ,brak uczucia pełności i ograniczona ilość trunku wymaganego by wprawić się w wesoły stan.
Piwko jednak też ma swoje spore zalety, jak chociażby kontrolowanie spożycia alkoholu czy też klimacik jaki wytwarza się przy wspólnym ,radosnym piciu tego złocistego trunku.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.