ja osobiście wolę wódkę niż piwko...piwo szybciej zapełnia żołodek i po 2 piwach mam już pełny....
a najlepszym sposobem na szybkie " wstawienie" jest zrobienie sobie tzw ubota, czyli wsadzenie kieliszka z wódką do kufla z piwem... klika piw i efekt murowany
zdecydowanie bardziej lubię piwo - z sokiem
Wódka hmm?? jedynie na większych imprezach jak sylwester ,czy 18nastka
Dlaczego? ponieważ smak wdki jakoś mnie nie przekonuje.Jak kiedyś określiła to znajoma
: to smakuje jakbym piła dezodorant ! xD
moje odczuca nie są takie drastyczne na szczęście
A piwko to piwko można pić na codzień z przyjaciółmi w pubie lub przy grillu:)
zdrówko
_________________ 'Wielka energia,
to podoba Ci się
nigdy nie było lepiej'
Wysłany: 2007-06-30, 16:57
piwo...ale nie żywiec czy warka tylko łagodniejsze i smakowe typu freeq i reds ale nie karmi...
wodka dobra z sokiem albo cola ale nie przepadam bo mnie po niej zoladek boli...
_________________ "Człowiek na starość przypomina emerytowanego aktora, który siedzi na widowni i smętnie spogląda jak jego ulubione role gra kto inny."
tak aby się najebać to zdecydowanie wole wóde bo tańsza i ma się większą bombke ,a piwo lubie tak se po jednym czy dwa wypić z kumplem jak chata wolna
Jeśli nie chcesz stąd przedwcześnie wylecieć, to zmień słownictwo. Ostrzeżenie słowne na razie. Cudak.
tak aby się najebać to zdecydowanie wole wóde bo tańsza i ma się większą bombke ,a piwo lubie tak se po jednym czy dwa wypić z kumplem jak chata wolna
Wódka wcale nie jest tania. Tanie to są wina do tego.
A ja osobiście preferuję piwo - piję dla smaku a wódka mi raczej nie smakuje (Finlandia żurawinowa jest z gatunku drogich).
Zależy od okazji. Jak jest jakaś impreza, to po co doić 15 piw, jeżeli można wódkę wypić xD
Wysłany: 2007-07-18, 10:43
Ja kiedyś wolałam napić się wódki lepiej mi wchodziła od piwa.
Tak ogolnie to teraz zależy od sytuacji lubię piwo i wódke.
Browarka można napić sie zawsze
_________________ "ŻycIe JaK BreakDanCe nIe FlamencO"
Zdecydowanie wole piwo, bo jest przyjazniejsze dla organizmu. Do tego dziala jak NAPOJ IZOTONICZNY! Tak, tak! Dobre piwo niskoalkoholowe (lub bez-) moze dac powera jak ISOSTAR.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.