hmmm... to bylo w drugiej gimnazjum
smakowalo i to bardzo
dostalam od kogos na koncercie i postanowilam w koncu sprobowac
a teraz nie pale choc palilam rzucialm w pazdzierniku
_________________ "Coco jumbo i do przodu – to moje hasło."
pierwszy raz spróbowałam w wieku 14 lat, stałam wtedy z kuzynem i siostrą i mieliśmy Lucky Strike czerwone - boskie papierosy, choć teraz się trochę popsuły. czy mi wtedy smakowało? nie, bo dotknęłam językiem filtra (-% następne bardziej porządne machy były u kuzyna w domu - marlboro setki czerwone. potem co jakiś czas po machu od kogoś, ale pierwszego całego papierosa wypaliłam dopiero kilka miesięcy później. i smakowało, bo nigdy się nie krztusiłam, nie było mi niedobrze ani słabo.
_________________ Lord, Help me be the person my dog thinks I am.
Ja mialem 6 lat, to byl moj pierwszy raz. I palilismy w krzakach bez zaciagania, a jak pierwszy raz sie zaciaglem to mialem z 10 lat, i kaszlalem przez 10 min
Hmm pierwszy raz zapaliłam w 1 klasie podstawowej... raczej mi nie smakowało teraz jestem nałogowcem nałogowo zaczęłam palić od 6 kl u bardzo tego żałuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.