Wedlug mnie ludzie i tak beda robic swoje bezwzgledu na to co bedzie pisac na paczkach. W koncu gdyby wycofano papierosy z obiegu to polska gospodarka by podupadla albo i gorzej...
szczerze mówiac to nie mam pojecia czemu tak sie dzieje
podczas np. wczytywaniu postu na serwer wyskakuje mi biala stronka z napisami (o ile dobrze przetlumaczylem w jednym miejscu ze jest zbyt wiele polaczen) ze wystapil jakis blad i sciezki prowadzace do pliku ktory zawiera blad
Michał napisał/a:
i tak kiedys człowiek umrze
A wiesz ze prawdopodobnie jeden papieros skraca zycie o 5 minut ?? Ciekawe w takim razie ile minut mi zycia jeszcze zostalo ??
podczas np. wczytywaniu postu na serwer wyskakuje mi biala stronka z napisami (o ile dobrze przetlumaczylem w jednym miejscu ze jest zbyt wiele polaczen) ze wystapil jakis blad i sciezki prowadzace do pliku ktory zawiera blad
wiem alke już powinno byc dobrze Z adminem gadałem i powiedział ze beda obserwowac ten serwer na którym stoi forum
Matys napisał/a:
A wiesz ze prawdopodobnie jeden papieros skraca zycie o 5 minut ?? Ciekawe w takim razie ile minut mi zycia jeszcze zostalo ??
no niestety na szczescie ja tam pale jak już to biernie ale to i tak nie z własnej woli :p bo asle cóż takei jest juz zycie
Ja tam czasami sobie pale... ale glupa jak mam za duzo dobrego humorku i kiedys podczas takich wyglupow tak sie palnolem glowa o szafke ze hoho Leb mnie nawalal w tym miejsce chyba przez 2 tygodnie Michał, masz racje palenie moze zabic
ja nie pale a i tak umre naraka pluc - to soe chyba nazywa "bierne palenie"
no ale od czegos trzeba umrzec
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
ja tez nie pale i tez juz nie zamierzam......czasami mam tylko takiego wyskoka ze jak jestem nietrzezwa to sobie palne ale to juz nie moja wina...bo ja wtedy nie mam mozgu :oops:
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.