Chyba nie jestem od niczego uzale¿niona... Na razie. Chocia¿ bywa, ¿e nie potrafie oderwaæ siê od komputera czy te¿ funkcjonowaæ bez mocnej kawy.
_________________ "¦niada cera, kocie oczy z têczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, niedu¿e, pe³ne usta i burza czarnych w³osów. [...] Na dodatek szczê¶ciara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotê...", bo "W ¿yciu piêkne s± tylko chwile..."
Bêdê wieczorem....
W tym sensie, ¿e nigdy nie wiadomo... Niczego w ¿yciu pewnym byæ nie mo¿na. Z komputera korzystam czêsto wiêc kto wie... I kawy ostatnio sporo pijam.
A co do Twojej ankiety, to brakuje jeszcze np. narkotyków, telefonu i bardziej pozytywnych uzale¿nieñ te¿.
_________________ "¦niada cera, kocie oczy z têczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, niedu¿e, pe³ne usta i burza czarnych w³osów. [...] Na dodatek szczê¶ciara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotê...", bo "W ¿yciu piêkne s± tylko chwile..."
Bêdê wieczorem....
Wiek: 23 Do³±czy³a: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Sk±d: Kraków!
Wys³any: 2008-03-16, 14:29
zosta³a mi tylko kofeina i zakupoholizm ;-)
_________________ mrau...
*faris
Do³±czy³a: 26 Lis 2006 Posty: 2149 Sk±d: sercem z L.
Wys³any: 2008-03-16, 15:36
Ostatnio wiecznie zakupy, zw³±szcza ¿e odky³am fajny sklep u Chiñczyka, w którym mnóstwo rzeczy fajnych a tanich... codziennie teraz tam chodzê i wracam z reklamówk± z zakupami, co lepsze nigdy nie zap³±ci³am wiêcej jak 100z³, co siê dawniej zdarza³o...
_________________ Muminki Ciê ¶ledz±...
zabij±...
i zjedz±!
Mumiiiiinki!
Wiek: 29 Do³±czy³a: 23 Mar 2008 Posty: 18 Sk±d: Bia³ystok
Wys³any: 2008-03-24, 15:45
Jak tak was czytam to chyba jestem uzale¿niona od wszystkiego... No dobra nie biorê prochów. Ale i tak co¶ mi siê zdaje za du¿o imprez i alkoholu w moim ¿yciu (¶rednio co weekend lub co dwa), Fajki palê jak smok jaki¶ oko³o ramki do pó³torej dzienne, bez zakupów ¿yæ nie mogê, libido mi wzros³o ostatnio jak cholera, Kawa rano to podstawa inaczej z domu nie wyjdê, w pracy kolejna i obowi±zkowo jeszcze jedna oko³o godziny 16ej, a jak w mojej sieci ostatnio by³a awaria i netu nie mia³am to nie mog³am sobie znale¼æ miejsca...
Czy to ju¿ sie kwalifikuje do leczenia
ja chyba najbardziej od komputera, najczê¶ciej z niego korzystam
pijê sporadycznie, nie palê, sexik te¿ nie tyle co przy kompie, kawê moge wypiæ, ale wytrzymam te¿ bez niej.
To ja w takim razie mam praktycznie komplecik nalogow..
Bez kawy rankiem - chodze jak bledny..
Bez papierosa - robie sie nerwowy..
Bez komputera - nie moge pisac..
Bez seksu - jak bez papierosa i kawy
Bez alkoholu - tu jeszcze daloby rade
ja sie uzaleznilam od travki:D ale mowie tu o grze travianie:D zbyt duzo czasu spedzam przy tej grze...
uuu te¿ jeszcze niedawno gra³em. Nawet przyczyni³em siê troche do wygranej mojego sojuszu na s2
ZnamSie
Do³±czy³a: 07 Maj 2008 Posty: 8 Sk±d: z raju
Wys³any: 2008-05-07, 17:14
Cz³owiek uzale¿niony, cz³owiek zniewolony. Pomijaj±c fakt to gorzka herbata (tylko Earl Grey), piwo, czarna muzyka, zielona orbit w pastylkach (...) mniej wiêcej tyle w temacie.
zakupoholizm..ale nie wiem czy to JU¯ pewne uzale¿nienie czy tylko taka kobieca sk³onno¶æ do chêci posiadania wszystkiego, co wpadnie w oko mo¿e kto¶ mi poradzi ? kiedy granica miêdzy zakupami z rozs±dkiem zamienia siê w zakupomaniê ? mo¿e jestem ju¿ po tej drugiej stronie i nawet nie potrafie rozpoznaæ, albo siê ³udzê :p ODPISZCIEE ) pozdrawiam !!! a tak na marginesie powiem, ze kiedys (jeszcze jaki¶ rok temu) by³am bardzo oszczêdna BY£AM ..:)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.