Witam, czy jest ktoś uzależniony od oglądania telewizji. Chodzi mi o to czy jak np. macie jakiś ulubiony program to czy zawsze musicie go oglądać... (nie mówię o tym np, jak nie ma nas w domu)
ja lubie oglądać tv .. ale czy jestem od niej uzależniona ? wątpie.. bo czasmi poprostu sie wkurzam .. ogladam ciekawy film a tu w połowie akcji cyk *zapraszamy na reklame* i reklama 10 minut a potem 5 minut filmu i losowanie lotto.. wrrr
chociaż czasami jak sobie upatrze film to nastawaim zegarek zeby nie zapomnieć
nie. Telewizje oglądam rzadko w porównaniu z internetem i radiem. Nie kręci mnie ciągłe gapienie sie w telewizorek i śledzenie losów Don Pierra i Luz Mari de la Cotte...
_________________ All good things come to an end...
;]
Wysłany: 2006-11-06, 23:24
Ja telewizji nie oglagam prawie wcale ...
chyba ze komp jest zajety
Kiedys ogladalam kazdy odcinek na wspolnej ale jakos siakos juz mi sie to nie podoba
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-11-08, 10:55
koles napisał/a:
czy jest ktoś uzależniony od oglądania telewizji.
Jak byłam mała to dużo oglądałam. Zawsze było: mamooo a mogę chwilę pooglądać telewizję?
Teraz, jeśli siedze cały dzień w domu, to sobie włącze po obiadku w ramach sjesty albo wieczorem jeśli leci jakiś dobry film. I ostatnio wciągnęłam się w "Ostry dyżur" no i "Lost". Kiedy nic nie ma ciekawego to wyłączam.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Pewnie gdyby nie komputer, to TV miałoby większe uznanie w moich oczach.
Ostatnio też jakoś ciągle trafiam na Ostry dyżur na TVN 7.
Do tego nie odmawiam sobie piątkowego superkina na TVNie, albo programów publicystycznych.
lubię oglądać tv ale nie bez przesady?????kiedyś gdy mialam tak 12 lat to mogłam całymi dniami przesiadywać przed ekranem i gapic sie na różne bajki i seriale-koszmar...dzisiaj natomiast mam więcej zajęc i w ogóle wyrosłam już z tego...a ulubiony program czy serial to ;Na Wspólnej!!!!!!!
To w dobie internetu istnieje jeszcze coś takiego jak uzależnienie od TV? Ło mamo
Ja tv nie oglądam w ogóle , ostatni raz siedziałam przed tv jakoś dwa tygodnie temu, bo wpadł kolega i zapragnął oglądnąć Kryminalnych czy coś w tym stylu. Jako, że dobry gospodarz jestem, oglądałam razem z gościem
Kiedyś (na wakacjach jeszcze) miałam stały grafik włączania telewizora o godzinie bodajże 11 i 14, bo leciała Joan z Arcadii a później Życie na Fali... Teraz nie ma już co oglądać (co prawda leci Życie na Fali ale mam odcinki na dvd xD )
Kiedyś oglądałam dużo...Teraz bardzo rzadko oglądam i to tylko jak jest jakiś ciekawy film, ale tylko na jedynce albo dwójce...Tam przynajmniej reklam nie ma...Większość czasu spędzam przed kompem albo na dworze...
Wysłany: 2007-05-03, 18:39
bardzo lubię serial "Pierwsza miłość" - ale nie mam telewizora hehehe
_________________ "Jestem zdania, i to całkiem poważnie,
że nigdy dzieci nie mogą zrobić rodzicom takiego wstydu...
jak rodzice dzieciom. " Jan Kurczab
*Apple
Wysłany: 2007-05-05, 12:12
Ja rzadko oglądam tv, jedynie na co patrzę to "Skazany na śmierć" co niedzielę i czasem "Podróże z żartem". Ogólnie tv zastąpił mi internet.
Ostatnio zmieniony przez Apple 2007-05-05, 12:25, w całości zmieniany 1 raz
*faris
Wysłany: 2007-05-05, 15:18
Jak byłam mała to wszystkie bajki ogladalam, tera to tv widze jak przechodze przez pokoj, w ogole nie ogladam, tam nie ma nic ciekaweg, a jak chce zobaczyc jakis film to sciagam z netu.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
telewiozro to ostatnia rzecz w jaka zagladam. Ewentualnie zima, jak juz nie mam co czytac, ani kompletnie nic do roboty, a tak to zwykle pudlo nie do uzytku. tzn. nie przeze mnie ;]
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.