Daje.
Kiedyś w szkole zjadłam sam. Bez popijania, bez alkoholu. Tylko na pusty żołądek.
Pamiętam dwie późniejsze sceny. Pierwsza - jak zaczynam wymiotować na polskim i wybiegam z sali. Druga - jak leżę na podłodze przed szkolną toaletą i przybiega moja przyjaciółka.
A.. to tylko takie efekty były.
Chodziło mi raczej o jakieś zabrzenia psycho-ruchowe połaczone z halucynajcjami przy otwartych lub zamkniętych oczach /a takie leki też są ,wiem bo brałem/.
Ja już też leków nie biorę ,ale np. takich nie brałem.
Z przeciwbólowych zdarzało się tylko np. Tramal itp.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Chodziło mi raczej o jakieś zabrzenia psycho-ruchowe połaczone z halucynajcjami przy otwartych lub zamkniętych oczach /a takie leki też są ,wiem bo brałem/.
Takie coś miałam po zjedzeniu paczki Tussideksu, popitej piwem.
Praktycznie byłam już na tamtym świecie. 42 stopnie gorączki, dreszcze, miotanie jak przy ataku padczki. Tydzień wyciągnięty z życiorysu. Nie pamiętam nic co się wtedy działo. Mam tylko nabazgrane coś w pamiętniku, ale i tak zbyt wiele odczytać nie mogę.
Takie coś miałam po zjedzeniu paczki Tussideksu, popitej piwem.
Owszem ,ale tussidex to inna sprawa. Też jadłem. Zawiera w końcu dxm. Zrobiłaś źle ,ze zmieszłaąs z jakimkolwiek alkoholem - chociaż dobrze ,że nie z wódką. Do tego może za dużo jeszcze i taki oto efekt miał miejsce.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Ruget, a narzeczona nie ma nic przeciwko, że jesteś od niej uzależniony? Niektóre kobiety chyba strasznie nie lubią takiego podejścia. A tak w ogóle już w tym wieku się zaręczyłeś? :p
Wysłany: 2006-08-07, 17:32
no wiesz milosc od pierwszego wejrzeni ale to nie takie uzaleznienie jak fajki to takie ze jak jej nie ma to umieram poprostu nie jestem soba ... a jak jest to jestem njszczesliwszy wiec nie porownujmy tego do tkich nalogow i ona bezemnie nie moze zyc moze i masz rcje ale mam zawroty glowy i wpisalem to w zlym miejscu
bo od niedwna siegam bo fajeczki wodne mmm ale nie nalogowo lecz dla przyjemnosci po nich mam takie inne samopoczucie bo 1.5 h palenia samemu to ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Hmmm... byłam i jestem uzalezniona od papierosów... niestety. Oprócz tego nie potrafię żyć bez takiego jednego osobnika. Nie jestem z tego powodu zbytnio zadowolona, ale cuz zrobić...
_________________ !! DANCE MY LIFE !!
!! I LOVE TECHNO & TRANCE MUSIC !!
!! LUBIŁA TAŃCZYC PEŁNA RADOŚCI TAK...=) !!
Wysłany: 2006-08-13, 20:36
Cytat:
Ja też czuję, że uzależniam się od mojego chłopaka.
to nie jest za dobre przez to moj zwiazek lekko sie psuje ;( i przezywam teraz swoje najgorsze dni w zyciu ... nie wiem czemu ale pojawiaja mi sie straszne mysli a do tego ona jest 1000 km odemnie ..
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.