ania5677
Wysłany: 2007-10-21, 19:57
ja czasami obgryzam(Ale tylko u rak!!!) zdarza sie to bardzo rzadko i to nie jest nałóg bo w kazdej chwili moge se powiedziec nie i nieobgryzac nawet kilka lat a potem moge znowy se pare minut obgryzac.
Nigdy nie obgryzałam. Obrzydliwy nałóg. Pamiętam, miałam kiedyś koleżankę, zaprosiłam ją do domu tylko raz i ostatni. Oglądałyśmy film, a ona chru chrup chrup i tfu tfu ftu pluła nimi
A jak nie plujecie nimi, to co INNEGO robicie? Połykacie? :nosebleed:
_________________ Słucham Serducha
Ostatnio zmieniony przez Spedilena 2007-10-21, 21:34, w całości zmieniany 1 raz
ja czasami obgryzam(Ale tylko u rak!!!) zdarza sie to bardzo rzadko i to nie jest nałóg bo w kazdej chwili moge se powiedziec nie i nieobgryzac nawet kilka lat a potem moge znowy se pare minut obgryzac.
no to jest najgorsze. ostatnio znowu jush sobie zapuscilam i tu jedna chwila i euwagi ech...
i zaczynaj od początku... to dobija
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
ania5677
Wysłany: 2007-10-22, 18:54
do Anii09 : akurat w moim przypatku nie jest to takie złe bo ja jak obgryze paznokcie to obgryze gzdies z pół milimetra na jednym paznokciu i przestaje.
_________________ "Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.