skad to sie bierze, czy sami jestescie uzaleznienie, jak dlugo i od czego?
czy myslicie, ze mozna byc uzaleznionym tylko od uzywek, czy tez od innych rzeczy?
czy jestes uzalezniony od czegos nietypowego (czyli nie z klasycznego wachlarza - alkohol, nikotyna, narkotyki, tv, internet)?
i czy staracie sie walczyc z nalogami, czy raczej po uznaniu ich za nieszkodliwe, czy tez silniejsze, zaprzestajecie walki poddajac sie ich wplywom?
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
czy jestes uzalezniony od czegos nietypowego (czyli nie z klasycznego wachlarza - alkohol, nikotyna, narkotyki, tv, internet)?
jestem uzalezniona od czekolady, szczegolnie bialej. Jak juz mi sie zachce to musze zjesc. Doszlo nawet do tego ze o 2 w nocy o kulach lecialam do calodobowego po czekolade.
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
ja od muzyki, chipsow {taaa... a potem w boczki idzie }. Jak mam zły humor potrafie sluchac non stop sluchac jednej plyty, jesc czipsy, apotem ze lzami w oczach swiczyc, bo mam wyrzuty sumienia... -__- Yh.
_________________ 'Nie zamierzam Cię truć
pigułkami ze słów
nie potrafię uchronić od smutku,
moralności mi brak
pogubiłem się sam
chciałbym tylko
nadzieję ocalić od zła...'
ostatnio zauważyłam ze jestem uzalezniona od wody truskawkowej zywca, od gum do zucia i od Klaibra 44. przez 2 dni nie slyszalam to chodzilam i wszedzie slyszalam "Psychoze"
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-10-21, 11:05
oprucz klasycznych czyli kawa i papierosy to zapewne jeste uzalezniona od adrenaliny, pomidorów, chodzienia na bosaka i prawdy
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
ania5677
Wysłany: 2007-10-21, 19:10
Ja nie mam żadnych nałogów.Wydaje mi sie to dziwne.Moze poprostu mam mocna psychike ale nie jestem w stanie sie od czegos uzaleznic. Jak popadne w jakis 'nałóg' (chociaz watpie czy to mozna tak nazwyac) to bez trudu potrafie sie tak jakby oduzaleznic.Ale w sumie nie mam co narzekac - nawet mi to pasuje:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.