Wysłany: 2005-10-20, 18:14
ziolka? nie uwazam ze to gloopie, ale dragi? no raczej leki na bazie dragów byl taki okres zapijalo sie to woda a potem myslalo gdzie jest gora a gdzie dol:|
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Czy mieliscie keidys kontakt z narkotykami ? może lubicie sobie strzelic w zyłe lub zajarać jakeis ziółka ?
1 tak
2 nie
3 wyroslam z tego, musze miec naprawde ogromne cisnienie (az takiego nie mialam od.. yyy 2ch lat) - poza tym nie widze zwiazku zioła z dragami. o gałke w takim razie tez powinienes spytac.. ojj tego sie nie zapomni buhahahaha
Nigdy narkotyków nie wezme. przez ostatnie 2 lata widziałam jak zniszczyły i pociągneły na dno zajebistego kolesia! patrząc teraz na niego i jego życie odrzuca mnie. teraz jest zerem i farajerem, kiedys kolo z przyszłości.
_________________ All good things come to an end...
;]
:shock: Fajnie ,jak dla mnie podawanie dożylne narkotyków to już jest ostateczność.
Co do narkotyków to tak ,prołbowałem tego i owego. Fajna sprawa tylko trzeba uważac,żeby nie rpzesadzić z dawką i czestotliwością. No i zalezy od organizmu jaka będzie reakcja więc dla niektórych niewskazane są żadne narkotyki.
Próbowane:
Trawa, Hasz, hasz piaskowy, amfetamina, exctasy.
Kilka jeszcze chciałbym spróbowac wiec wszystko przede mną hehe.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
ja sie nie chwale ja po prsotu mam talent ...a co ty robisz ?? pale - K44
to chlopaków z kalibra mi brakuje ale zapalic se kurna lubie teraz corasz zadziej ale nadal ... ostatnio nawet ze sie pielegnowal taka rosline z naisonek canabis co do walenia w zylke to to jest juz wykolejenie niestety ... hera i te sprawy to juz przegiecie inna dzialka to takze te nasze tedchno i jazzzzzzzzzzzzzzzzzdy po 8 tapsach - ci ludzie takze przeginaja ... ale jesli idzie o Marie to - nic dodac nic ujac
_________________ zycie to sciema ... ja nie istnieje i mnie tu nie ma
inna dzialka to takze te nasze tedchno i jazzzzzzzzzzzzzzzzzdy po 8 tapsach
Musisz juz miecs pore doświadczenie albo brać jakieś słabiutko działające gówno ,zeby zjeść 8 tabletek na imprezie.
jeżeli dopiero zaczynmasz to proponuję jedną , ewentualnie dwie na dodatek z przewagą raczej koksu niż hery.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Musisz juz miecs pore doświadczenie albo brać jakieś słabiutko działające gówno ,zeby zjeść 8 tabletek na imprezie.
jeżeli dopiero zaczynmasz to proponuję jedną , ewentualnie dwie na dodatek z przewagą raczej koksu niż hery
nie biore wisienek,zolwików ... i innych tabletkowych zwierzatek mam zwyczajnie kumpli ktorzy wciagneli sie te sporty i sobie teraz tak radza nie jedna czy dwie ale nawet 8 w czasie impry to niestety suche fakty ...
mam zwyczajnie kumpli ktorzy wciagneli sie te sporty i sobie teraz tak radza nie jedna czy dwie ale nawet 8 w czasie impry to niestety suche fakty ...
No to wtedy przynaje Ci rację ,bo sa tacy ludzie co potrafią sporo tegto wziać na imprezach.
Sam mam takich znajomych ,którzy nawet powyżej 10 zarzucają na dyskotekach. Oczywiscie ja taki nie jestem.
Nie mam doczynienia, nie biore i nie bede brała ludzie którzy to robią mają troche pojechane w głowie . Przeciez to nałog a jak człowiek sie uzależni to potem problem jest z tym żeby tego sie oduczyć a co dalej w zyciu robić?? zalożyć rodzine i dawać przykład dzieciom że narkotyki to dobra rzecz. Moim zdaniem narkoman nie ma przyszłosci
hm dobrze ze tylko troche bo vym sie zmartwił a powaznie to chyba przesadasz z tym ze jak czasem zajaram ze znajomymi to zaraz jestem "pojebem" naprawde na takiego wygladam ??
moi najlepsi kumple tez kiedys tylko czasem sobie przyjarali...a teraz? yhhh...chyba ich za mocno wciągło..Dno!
a ja to chyba jestem inna... nie próbowałam i nie zamierzam!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.