Świętoszka tobie to butaprem zaszkodził niemasz pojęcia co ty piszesz zastanów sie
[ Dodano: 2007-02-20, 20:36 ]
Świętoszka Ty przeszłaś okres a nie narkomanie mama cie oszukuje .JAK możesz pisać takie bzdety że toprzechodziłaś i nierozumiesz innch
"niemasz pojęcia co ty piszesz zastanów sie"rozuemiem,ze po przecpanym mozgu nie moge spodziewac sie logicznych wnioskow z poprzednich moich wypowiedzi, bo pamietam co nie co,ale Tobie to chyba nawet dragi tak naprawde nie zaszkodzily i podejrzewac mozna wade genetyczna.
Zastanow sie
przetraw
co
napisalam
i
pogadamy
chyba
ze chcesz
nadal
udawac biedne ,zleknione i porzucone NIEWINIATKO
i pograzyc sie w tym szajsie
WEZ SIE W GRASC,BO CIENKO WIDZE TWOJA PRZYSZLOSC.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-02-20, 20:38, w całości zmieniany 1 raz
a ja czytalam fajna ksiazke''dzieci z dworca ZOO'' ona jest na faktach i pokazuje dlaczego ludzie zaczynaja cpac, co sie pozniej z nimi dzieje i jak koncza!! zawsze mialam ochote wziac jakis narkotyk, mam wielu kolegow ktorzy cpia lub maja do nich dostep i mnie namawiali ale po przeczytaniu tej ksiazki zrezygnowalam. nie mam nic do ludzi ktorzy sa uzaleznieni to jest ich wybor, troche mi ich szkoda ale kazdy zyje wlasnym zyciem ...
goszka, nie sięgam bo jestem świadoma czym to grozi.
Igła, czasem ksiażka nauczy więcej niz srodowisko w którym zyjesz
moje środowisko to nałogowi palacze i pijacy czego sie tylko da
jak ma sie silna wole to mozna sie zadawac i nie wpasc w nałog
_________________ Wszystkie debilki lubią wampirki;););)
Igła, co Ty myslisz, że pozjadałeś wszytskie rozumy, że nikt nie wie co to jest, że nikt nie miała z tym doczynienia tylko Ty.... Mylisz się w wielu kwestiach. Nie pogrążaj się już.
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Ostatnio zmieniony przez Idia 2007-02-21, 14:50, w całości zmieniany 1 raz
Znam kilku narkomanów.
I szczerze? Szkoda mi ich. Ich głupoty. Zostawiają żony, dzieci - w zamian za to mają kochanki i co noc - inną sypialnie. Włóczą się po parkach...
Ech.. szkoda gadać.
Wysłany: 2007-04-17, 16:51
Ja nie znam kogoś kto jest narkomanem, ale czasem mialabym ochote pogadac z kims takim lub takim kto wyszedl z nalogu, dowiedziec sie jak sie czul, kiedys z klasa bylismy na takiej pogadance- facet po prostu zniszczony, taki zalekniony...zal mi go...
_________________ "Człowiek na starość przypomina emerytowanego aktora, który siedzi na widowni i smętnie spogląda jak jego ulubione role gra kto inny."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.