*faris
Do³±czy³a: 26 Lis 2006 Posty: 2149 Sk±d: sercem z L.
Wys³any: 2006-12-19, 17:47
oczywi¶cie na³ogowo przed kompem sem...
kiedy¶ ogame, teraz nie wyleczy³am siê z tej pierdo³y
kiedy¶ na³ogowo ksi±¿ki teraz o 2 mniej w ci±gu dnia
kiedy¶, teraz i póki co nadal... matematyka moim na³ogiem...
no i rozpacz...
mojego hobby to ja wymieniaæ nie bêdê bo to nie na³óg chybaaaa
_________________ Muminki Ciê ¶ledz±...
zabij±...
i zjedz±!
Mumiiiiinki!
Nie mam ¿adnych na³ogów jak do tej pory no jedynym moim na³ogiem jest to ¿e nie moge siê opanowaæ od ci±g³ego ca³owania ¶ciskaania mêczenia mojego psa :P
css ale cz³owiek coraz starszy moze siê jakis przypa³eta oby nie!!
Ja w³a¶nie prubuje zerwaæ z æpaniem ale lipa niemoge sie pozbieraæ a niemoge oczekiwaæ pomocy od rodziny bo sie odemnie odwrucili no i lipa
[ Dodano: 2007-02-20, 19:21 ]
Pos³uchajcie dobrej rady je¶li macie mieæ jakie¶ na³ogi to najleprzy z nich to odychanie czystym powietrzem polecam ale le zaznaczam uzalerznia jak jasny gwint
"Ja w³a¶nie prubuje zerwaæ z æpaniem ale lipa niemoge sie pozbieraæ a niemoge oczekiwaæ pomocy od rodziny bo sie odemnie odwrucili"powoli odnosz wrazenie,ze upajasz sie swoja samotnoscia i powyzsze mile lechce twoja proznosc. W koncu co to nie Ty. Pozbieraj sie poki mozesz ,bo nie dziwie sie,ze najblizsi sie od Ciebie odwrocili.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Jestem nalogowym.. cholikiem.. chochlikiem
Jestem nalogowym muzykosluchaczem, netoszperaczem, esemesowokomorkowcem, spaniowylegiwaczem, melkospijaczem, czekoladopochlaniaczem.. i jeszcze paaaare innych aaaa.. jestem kontaktoludzkocholikiem.. nie zyje bez ludzi w jakis sposob mi bliskich.. musze sie z Nimi jakos komunikowac
_________________ Dobr± stron± upadania jest to, ¿e dajemy naszym przyjacio³om szanse by nas podtrzymali
Wys³any: 2007-02-24, 15:39
madziaa napisa³/a:
Nic z tych rzeczy moze za duzo siedze w ksiazkach i gram na kompie.Ale nie pije nie pale i to sobie chwale.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jak mozna czytac, pfuj
Nie pale, nie poje, nie biore enek, jestem grzecznym chlopczykiem, lols, tak serio to nie wiem po co uzywac i sie truc, oczywiscie wiekszosc to robi dla szpanu bo chca byc w centrum uwagi, jakos ja jestem (dziekuje dziekuje) i sie nie truje. Dla nalogowcow polecam zjedzcie se buraka albo pomidora Oczywiscie palilem i troche pilem, enke tez sie bralo ale to z czystej ciekawosci nic poza tym.
_________________ SS__lums
Ostatnio zmieniony przez Glina 2007-02-24, 15:41, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
*czekolada
*internet
*siwy dym;p
*i ogl±danie filmów ró¿nych ró¿niastych bo ka¿dy na swój sposób cos wnosi do zycia
_________________ Smutek rado¶ci,
gorycz s³odko¶ci,
czy Ty czujesz ich smak ?
ciemno¶æ jasno¶ci,
wiêzienie wolno¶ci,
to jest to, czym ¿yje Ja
poczatek nieskoñczono¶ci
g³upota m±dro¶ci sama niepewno¶æ to strach...
Ja naszczescie na³og ppierosów rzuci³em z dobrym skutkiem. Teraz pozosta³y tylko internet no i notoryczny stres ... Moze jakies rady jak to pokonac ?:) Choc internetu wsumie to nie chce sie pozbywac bo wtedytu nie wejde
komórka. mamba. herbata. "ludzie"- moi przyjaciele...
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
*Apple
Do³±czy³a: 25 Sie 2006 Posty: 1405 Sk±d: z drzewa
Wys³any: 2007-04-02, 18:08
W³a¶nie sobie zda³am sprawê,¿e uzale¿niona jestem od s³odyczy!
Codziennie muszê cos dobrego zje¶æ bo inaczej ¼le ze mn±.
Próbujê ju¿ to jako¶ ograniczyæ si³± woli ale strasznie trudno
Ca³y czas sobie wmaiwam i piszê na kartki,¿e od dnia tego a tego stop ze s³odkosciami.
I tak ju¿ od 2 miesiêcy. A pokój zawalony obiecanymi s³owami na kartkach...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.