Mozna było zagłosowac tylko na jedno, totez wybrałem Gingersa (a zaznaczyłbym jeszcze Warkę, Dębowe, Żubra i Desperados
Magda napisał/a:
piwo z tequilą - genialne! :-)
Tam jest tyle tequili co kot napłakał...
no ale mimo wszysto jest ^^
Gingers - piwo uniwersalne, mozna do obiadku, do ugaszenia pragnienia, na lekkie imprezy, wieczorkiem do papieroska itp. ma wspaniały korzenny aromat/posmak i wogóle jest zajebiste ^^
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-06-05, 12:04
ViniCator napisał/a:
Tam jest tyle tequili co kot napłakał...
no ale mimo wszysto jest ^^
i bardzo dobrze, bo glowy mocnej do alkoholu nie mam.
a piwo samo w sobie nie nalezy do tych napojów, które mi smakują. nie widze nic przyjemnego w gorzkim plynie, który jak zwietrzeje dodatkowo odstrasza.
Ponadto
Preferuję Warke Strong, Freeq'a limonkowego, Redds'a Sun i Gingersa.
Nienawidzę Millera i Tyskiego. ;-)
_________________ mrau...
Ostatnio zmieniony przez Magda 2007-06-05, 12:05, w całości zmieniany 1 raz
Nie zaznaczam żadnego w ankiecie ,bo mojego ulubionego piwa tutaj nie ma.
Tylko Specjal Czarny. I tylko w butelce, i zawsze zimny.
Naprawde zarówno cena jak i smak bardzo dobre.
Jak miałbym wybrać numer 2 to chyba byłby to Żubr ,chociaż coraz gorszy jest ostatnimi czasy.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.