Z tych wymienionych tutaj to zdecydowanie Dębowe.
Poza tym Strong. Boże, mogłabym pić to piwo cały czas.
Nie ma nic lepszego do picia od Stronga i brzoskwiniowej Nestea!
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Wysłany: 2008-04-21, 09:08
Tyskie
lubie tez piwa ktore nie zostaly tu wymienione mianowicie Żywe (niepasteryzowane) i piwo Ciechan
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
ZnamSie
Wysłany: 2008-05-07, 18:17
Ze względu na lokację we Wrocławiu to tylko lokalne piwo Jasny Piast Wrocławski, ale odstępstwa wchodzą w grę także Lech złoty i miller (pomijając millera bo on jest tylko w butelce to 2 pozostałe piwa też tylko w butelce)
Zaznaczyłem Żywca, ale lubię też warkę jasne pełne i królewskie.
ze smakowych czasami dog in fhe fog, ale najczęściej z kimś na pół bo po połowie butelki robi się mdłe jakieś.
Żubr i Tatra są niesmaczne a Harnaś ochydne
większości browarków nie próbowałem nigdy niestety.
Ostatnio zmieniony przez Giętki 2008-05-18, 02:40, w całości zmieniany 1 raz
xbartxxx
Wysłany: 2008-05-18, 06:22
zaznaczylem Lecha,ale najlepszym jest Lech P remium
Wysłany: 2008-05-18, 08:16
bluboy napisał/a:
EE, Słaba ta sondaa, nie ma PErły Lubelskiej
Tylko i wyłącznie PERŁA
Heh o perle to tylko w książkach czytałem.
Osobiście to lubie Tyskie, ale także czeskiego pilsnera, którego u mnie w mieście można napić się z kufla. Najlepszy Pilsner jest wtedy kiedy gorąco i suchota doskwiera. Ten gorzki smak od razu poprawia humor kiedy jesteś padnięty i masz spierzchnięte usta.
najlepsze piwo to takie które pijesz w dobrym towarzystwie, choć jeszcze lepiej jak to jest Carlsberg, choć jeszcze lepsze są 2 carlsbergi wypite w dobrym towarzystwie... itd.
Włosy siwieją tu w oparach stresu
Szukając drogi, wiecznie się gubię
Na zakręcie w nieprzyjaznym tłumie ...
gdzie spojrzę to widzę
wszystko czym się brzydzę.
codziennie uciekam
tam gdzie nie ma nic ...`
osobiście Tyskie i Warka - a propos Lecha; jest dobre, ale mało piwem daje - Lesia mogłoby pić dziecko, tak samo co do tych wszystkich piw owocowych, nie wspominając o bezalkoholowych - piwo to ma być piwo! od co
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.