Wydaje mi się że nie. Jednakże najlepiej, wybierz się do apteki, czy też do lekarza. Jak wolisz.
ania5677
Wysłany: 2007-10-21, 19:50
wydaje mi sie ze napewno jakies tam sa. ale czy pomoga ?niewiem. Ale jestem pewna ze jezeli masz mocna psychike nad która potrafisz całkoiwcie zapanowac to niepotrzebe ci sa zadne leki. poprostu zastaów sie dokładnie nad paleniem . zastanów sie co ci to daje?...A moze zabiera?. i sam dojdz do wniosku czy chcesz nadal palic. wiem ze to niełatwe chociaz sama ego niedoswiadczałam. ale jak naprawde bedziesz tego chciał to uda ci sie bez zadnych lekarsw. na poczatek to radze zebys paeie zasąpił czaym innym n. jedz jakies słodycze gdy ci sie zachce zapalic. Mojej kolezance pomogły paluszki z sezamem.
PS. Zycze powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.