Wysłany: 2008-05-11, 16:11
Ja robie to innaczej troszke po imprezie przed zasnieciem 5 wit. "C" plus duzo duzo wody najlepiej wytrynowej i wsio dziala zawsze rano sie czlowiek budzi jak by nigdy nie pil alkoholu.
zgadzam sie, na kaca najlepsze jest rzyganie.
ja musze najpierw swoje 'odrzygac' a dopiero potem jest mowa o jedzeniu czegokolwiek, czy piciu.
jak juz przejde swoje to gorzka herbata(czerwona albo mieta), kisiel, sucharki. nie ma mowy o rosole barszczu czy mleko a tym bardziej piwie. fuj!
_________________ "Coco jumbo i do przodu – to moje hasło."
jak dla mnie makaca najlepsza jest woda, ogólnie dużo płynów...
i mogę wam powiedzieć że:"nakaca najlepsza praca" to naprawdę działa hhiihi:P
kiedyś po imprezie miałam takiego kaca,że masakra, wypiłam sporo wody potem spotkanie z kiblem no i było lepiej, ale gry poszłam zwalać zboże(hehe:P:D) ze znajomymi naprawdę poczułam się bardzo dobrze SERIO POMOGłO:)
_________________ Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby,kiedy będziesz siedział przy niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie TWOJA
xbartxxx
Wysłany: 2008-06-27, 00:40
przede wszystkim to pic duzo wody mineralnej niegazowanej
Kac morderca mnie uśmierca ;] hmm na kaca to można go zaleczyć kolejną balangą ! ;] ale tak to nie radze snu i sidzenia w domu - raczej świeże powietrze i jakieś soczki ;]
_________________ "Jestem Świadom Swoich Wad,Ale Ty Też Popatrz W Lustro"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.