Forum Dyskusyjne :: JoInty - Czy warto..?

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Nałogi » JoInty - Czy warto..?

JoInty - Czy warto..?
Autor Wiadomość

Survive Ego War 

Wysłany: 2006-10-24, 20:23   JoInty - Czy warto..?

Mam dużo kumpli co palą zioło... I sie tak zastanawiem "po chooj im to" :wsciekly:
Może jest jakaś frajda przez 2 godziny (nieukrywam, że kiedys tam paliłem), ale jak widze kumpli co od Dwóch lat jointy palą to widac, że niezłe dziury na bani maja... Do tego jeszcze w chooj kasy trzeba wydawac...
Co o tym myślicie :?:

*dipe 
Pijak i złodziej.

Wysłany: 2006-10-24, 20:26   

Temat mogłes nazwać inaczej ,bo myślałem,że chcesz podyskutowac nad wyższością palenia z kaczki czy z wodnej nad jointami ,ale coż - się przeliczyłem. ;)

Co do palenie trawy to jeżeli ktoś potrafi robić to z umiarem, robi to okazjonalnie to czemu mielibysmy mu tego zabraniać?

Poza tym owe dziury na bani ,o której pisałeś robią się nie tyle od trawy ,co od chemii w niej zawartej. I to jest w sumie cały problem.

Kasa? Gdybysmy mieli takie palenie jak w Holandi (chodzi o jakość ,smak oraz cenę) to by było zdecydowanie lepiej - a tak niestety musimy się męczyć.

Pozdrawiam.

Asiomka 
Fanatyczka

Wysłany: 2006-10-25, 09:32   

nie warto... bo jedni twierdza ze to ni euzaleznia a sie bardzo myla bo moj akumpela kopcila i wiem ze trudno bylo jej sie z tego wyrwac ale udalo sie... na szczescie nie siagla po nic "twrdszego"... i Bogu dzieki za to bo nie wiadomo jak sie to moglo ksonczyc...

K.K. Baczyński

*dipe 
Pijak i złodziej.

Wysłany: 2006-10-25, 12:48   

PoZ!oMeCzKa;) napisał/a:
nie warto... bo jedni twierdza ze to ni euzaleznia a sie bardzo myla bo moj akumpela kopcila i wiem ze trudno bylo jej sie z tego wyrwac ale udalo sie... na szczescie nie siagla po nic "twrdszego"... i Bogu dzieki za to bo nie wiadomo jak sie to moglo ksonczyc...

Chemiczny syf zawarty w trawie i tyle.
Legalizacja by to zmieniła.

Ps.Ja zawsze mówiłem ,że to nie tyle THC uzależnia co właśnie chemiczne syfy ,które są do palenie dodawane.

Survive Ego War 

Wysłany: 2006-10-25, 13:17   

Aaaa... Czyli taka zwykła "Konopia" zerwana na polu by nie uzalezniała :!:

Rozumiem o co chodzi... Inaczej to wszystko podrasowane Chemicznie...
Wogule kolega mi opowiadał który wrócił z tybetu, że Konopia tam rośnie jak Pokrzywy :evil: To dopiero miejsce dla jaraczy :rotfl:

*dipe 
Pijak i złodziej.

Wysłany: 2006-10-25, 20:00   

Survive Ego War napisał/a:
Aaaa... Czyli taka zwykła "Konopia" zerwana na polu by nie uzalezniała :!:

Pytasz czy stwierdzasz?
Pamiętaj ,że uzależnić można się od wszystkieg- od cukru, soli, szczęścia czy ptasiego mleczka. ;)
Ale faktem jest ,że trawa naturalnie wyhodowana i niepodrasowana chemicznie napewno nie powodowałaby takiego spustoszenia w mózgu jakie powoduje chemia ,którą palimy.

Survive Ego War napisał/a:
Wogule kolega mi opowiadał który wrócił z tybetu, że Konopia tam rośnie jak Pokrzywy :evil: To dopiero miejsce dla jaraczy :rotfl:

Inny klimat, inni ludzie - takie życie.
W Poslce lekko nie mamy, ale również się trzymamy.
Niemniej napewno chciałbym kiedyś pożyć tam przez jakiś czas, albo 'chociaż' odbyć podróż w takie miejsce.

Moni 

Wysłany: 2006-10-26, 11:03   

ja spreobowalam tylko kilka razy...szczerzew...jakos mnie to nie kreci i nie rozumiem tych ludzi...

*dipe 
Pijak i złodziej.

Wysłany: 2006-10-26, 13:51   

Cytat:
ja spreobowalam tylko kilka razy...szczerzew...jakos mnie to nie kreci i nie rozumiem tych ludzi...

Przykro mi - ja rozumiem.
Ale w sumie to masz się z czego cieszyć ,że Ci się nie podobało. Naprawde.

Odpowiedz do tematu