Wysłany: 2006-10-18, 21:32
NIe nawet nie chyba zreszta, w karzdym razie jest na nich taki motor... nie ma koloru wiec nie iwem jaka marka. A z LM najfajniej wygladaja mentolowe...
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Zawsze czerwone.
Najczęściejze względu na cenę to Viceroye. Często również zdarzają się L&M'y.
Uwielbiam czerwone Marlboro, czarne Davidoffy, Lucky Strik'e.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
ja tam L&m , Vicki Lighty , Mallboro i zalezy czy jest kasa;p
_________________ OnIjUżOdPaDlInIcZyMbąbKa
Z
cHoInKiSpAdLi
w
KiEpSkIeKlImAtYpOpAdLi!
-------------------------------------------------------
na podstawie tego kogo masz koło siebie wiesz kim tak naprawde jesteś.
Reveny Lighty ...
wole dac te 50 gr wiecej... mam za to 4 fajki wiecej a wogole one sa takie chocby Viceroye czerwone a mi sie bardziej podoba pudelko z niebieskim hehe to wole kupowac lighty a palic chocby czerwone:)
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.