nie palę. Palenie powoduje impotencję, zwłaszcza wśród kobiet.
dowód, że jesteś facetem!
Westy Ice, LM zielone, a wczoraj z braku kasy Paramounty, fajki tańsze od Mocnych...
_________________ Hey man you know I'm really okay
The gun in my hand will tell you the same
But when I'm in my car
Don't give me no crap
Cause the slightest thing and I just might snap
Ale Mocne nie są wcale takie złe. Z bardzo dobrego tytoniu sa robione.
Poważnie. Co prawda jak dla mnie ciut za dużą moc mają ,ale złymi papierosami bym ich nie nazwał.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
no co ty rzucić palenie !!!! nie mam takiego zamiaru , ja to uwielbiam , ostatnio się przeżuciłem na marlboro light , wcześniej tych fajek nie doceniałem , a teraz się zakochałem , a l&m które paliłem bleeee!!!!! nie wiem jak ja mogłem je palić teraz mi wogóle nie smakują . pall malli też nie lubie zabardzo przez ten filtr . a marlboro są najlepsze , tylko troche drogie , ale przynajmniej dostaje się coś dobrego :)
Mokra - wiem, ze 1 paczka na imprezie to standard. Chodzi o to, ze poprostu na tamtej imprezie zaliczyłam zgoona... ;] i jak paliłam te fajki to wydawały się nie mieć końca, takie długie, długie... no i poprostu już teraz jakoś nie ciągnie mnie do palenia ich.. chyba jasne..
_________________ Nie skacz, bo i tak do mnie nigdy nie doskoczysz, ha! )
Pall Male The best. Dunhille też dobre. Marlboro- przereklamowane! L&M-normalka.
Vicerorojki-Najtańsze i nawet nawet.
Ale wiecie, palenie nie popłaca! (kaszle)
_________________ Wy macie tylko ten wasz wszechświat! Ja mam całą resztę!!!!
To ,co zauważyłem ostatnimi czasy to fakt ,że oprócz Viceroi Czerwonych to mało które papierosy mi 'podchodzą'. Miałem ostatnio L&M'y, Marlboro, Pall Malle - i żadne z tych smakowo mnie nie zadowlalały.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Wysłany: 2007-02-27, 22:44
Wszystkie produkuja z jednego gowna. Juz nawet Malboro schodzina psy. L&M to zrzuta z Malborasow, a Malle to juz nie wiem... Ale to chyba te ostatniesanarazie jaknajbardziej do uzycia...
U mnie nikt ich nie pali bo nikt nie umie wymowic ich parwidlowej nazwy..
masz racje... roznie sie na to mowi... jednak jak chodzilam do sklepu to mowilam normalnie Viceroye bo kiedys powiedzialam chyba " wajsroje" do babka nie wiedziala o co chodzi
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.