napiszcie jak się wymawia "gauloises". Bo ja chce te fajki mieć .
Ja zawsze jakte fajki chciałem to prosiłem o "Galojsesy" ;p
I przyznam się ,że też się wiele razy nad tym zastanawiałem czy dobrze wymawiam tą nazwę. Może się znajdzie tutaj jakiś ekspert.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nabokov Rozpacz
Ostatnio zmieniony przez luba 2007-01-30, 22:16, w całości zmieniany 2 razy
Nie palę już od jakiegoś czasu (ponad 2 lata już chyba będzie). Mile wspominam Davidoffy - szczególnie takie, których nie ma w Polsce - Mild. A L&M są nadwyraz nijakie... ;-).
_________________ "You can't just breath to prove you're still alive..."
od dwóch lat mi się marzą *__* chyba wszystkie tytoniowe zwiedziłam i już pogodziłam się z tym, że w Polsce ich nie kupię ;/
Najbliżej do Czech chyba, na Słowacji nie widziałem. A swoją drogą to Davidoff produkuje jeszcze taką odmianę, która się nazywa Magnum - te kiedyś nabyłem u Słowaków (w Smokowcu jest taki fajny kiosk z niezłym zaopatrzeniem ;-) ). Te już się pali jak cygara prawie ;-) - są grubsze niż normalne fajki i dosyć mocne.
_________________ "You can't just breath to prove you're still alive..."
Niestety to jest fakt.
L&M'y kiedyś miały porządniejsze papierosy, a teraz bardzona smaku straciły.
Mi tam się marzą z tych ,co już ich nie widuje Camele.
Fajnie by było sobie też Winchestera zapalić, ruskiego Monte Carlo czy George Sand'y (czarne ,setki).
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
L&M to scierwo po Malboro. To co zostanie to zrzucaja do L&M`ow. Juz lepiej Pall Malle.
Na początku byłem zachwycony Pall Mallami ,ale już mi przeszło. Jak Pall Malle to żadne inne niż czerwone - wszystkie pozostałe pale urywając wczesniej pół filtra (specjalne nacięcie ,jak w R1 jest).
Marlboro czerwone - to jest to. : )
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Nie licząc miesięczniej fascynacji za czasów gimnazjum Cristalami to własnie Westy Ice'y najbardziej mnie kręciły jeżeli chodzi o fajki mentolowe.
Najsmaczniejsze zdecydowanie - biją na głowę nawet Marlboro zielone.
A jeszcze jak się je chowa w lodwóce, zamrażarce przed paleniem to w ogóle smakują kosmicznie. Raz na jakiś czas bardzo chętnie. Po zjarce ,czy na chemii. Pychotka.
a ja mam pytanie jaki jest najlepszy sposób żeby zabić zapach po papierosach z ust ?? mi to nie przeszkadza , ale moja dziewczyna tego nie lubi , a zwykła guma do żucia tego nie zabija , więc co jest skuteczne ??
a ja mam pytanie jaki jest najlepszy sposób żeby zabić zapach po papierosach z ust ?? mi to nie przeszkadza , ale moja dziewczyna tego nie lubi , a zwykła guma do żucia tego nie zabija , więc co jest skuteczne ??
Rzucenie palenia. : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.