Wysłany: 2006-12-28, 15:00
Świętoszka napisał/a:
no coz probowalam,ale moja lazienka jest zbyt mala i duszna,wiec zadna to przyjemnosc
może i racja, nigdy nie patrzyłam na to od strony posiadanej łazienki W każdym bądź razie, pale dla siebie, bo lubię (no i w sumie palę już dobrych kilka lat, więc również dlatego, że muszę), a nie dla innych, więc nie robi mi różnicy czy palę sama czy z kimś.
_________________ (\_/)
(O.o)
('') ('') This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
No właśnie.Może potrzeba ładnego opakowanka przy obleśnym nałogu
byc moze masz racje
Magda napisał/a:
nie martw sie - mnie tez nie smakują ;-) powiem więcej - są ochydne
dokladnie
Prince napisał/a:
Święty nie jestem-sam używam markowych albo zabytkowych zapalniczek i srebrnej papierośnicy.
W zapalniczki nie inwestuje,zbyt szybko je gubie. Natomiast widzac ladna papierosnice trace glowe.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wysłany: 2007-01-12, 12:38 Re: jakie fajki palicie ?
mentolowe nie sa najlepszer ja palilem SHE VoGUE Arome a teraz pale L/&M niebieskie i sa super,nauczyla mnie palic 3 m-ce temu kolezanka za co jej dziekuje teraz ju pale 1 paczke na dzien
Wysłany: 2007-01-13, 00:08
jony napisał/a:
mentolowe nie sa najlepszer
mentole, icy i slimy śmierdzą niecierpie ich
kiedyś trafiłam na takie cudo jak "Sundays fantasy", boskie są w smaku (chyba goździkowe), ale nie da sie nimi napalić ;p Spaliłam 3 paczki pod rząd w moje urodziny (jeden po drugim) i teraz już mam do nich uraz ale to nie zmienia faktu, że na początku są wspaniałe.
_________________ (\_/)
(O.o)
('') ('') This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
ja pale l&m niebieskie , ale ostatnio paliłem gauloises i chyba się na nie przerzuce , ale nie wiem jak te nazwe sie wymawia ? jak ktoś wie to niech napisze .
Wysłany: 2007-01-19, 19:25
"Gualezy" bodajże. Lepiej napisz to na kartce i daj kioskarce ;d
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
napiszcie jak się wymawia "gauloises". Bo ja chce te fajki mieć .
Ja zawsze jakte fajki chciałem to prosiłem o "Galojsesy" ;p
I przyznam się ,że też się wiele razy nad tym zastanawiałem czy dobrze wymawiam tą nazwę. Może się znajdzie tutaj jakiś ekspert.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.