Wysłany: 2006-11-20, 22:44
Mam uprzedzenie do tych cienkich gowienek choc sa najmocniejsze z wszystkich tegoo typu. POza tym nie pierdyknelo mnie az tak by dla szpanu i samozadowolenia kupowac fajki za 8 zlotych.. alob 7...zalezy gdzie
Tak jak mam kase to zawsze pale L&M Niebieskie Albo West Red A jak nie ma kaski i jest lipa to trzeba Vice roy Red Kupić z Normlanym Filtrem Ale pall mall tez niekiedy sobie kupie bo niebieskie bo tez są dobre jescze moża filter urwac i jest gitara
Wysłany: 2006-12-27, 16:49
Cytat:
od alkocholu tez sie smierdzi od spalin i od potu tez :p
ale od potu można się umyć, alkocholu nikt nikomu pić nie każe a w spalinach też sie chyba nie siedzi w przypływie radości tak żeby zajeżdżało nimi na trzy powiaty.
_________________ Bóg stworzył człowieka, bo rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował...
najtańsze. jak już się truć to małym kosztem. nie jest to nałog, male przyzwyczajenie, nieszkodliwe dla mnie, jedynie zdrowie moze troche ucierpiec, ale mniejsza z nim. jedna moja zasada - nigdy nie pale sam.
najtańsze. jak już się truć to małym kosztem. nie jest to nałog, male przyzwyczajenie, nieszkodliwe dla mnie, jedynie zdrowie moze troche ucierpiec, ale mniejsza z nim. jedna moja zasada - nigdy nie pale sam.
gratuluje podejscia.
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
nie ma nic przyjemniejszego niż po ciężkim dniu zapalić sobie papiersoska, leżąc w wannie pełnej piany.
no coz probowalam,ale moja lazienka jest zbyt mala i duszna,wiec zadna to przyjemnosc
hXp napisał/a:
burżuj jestem, więc davidoff'y jasne
szczerze mowiac,nie rozumiem,dlaczego wszyscy zachwycaja sie ta marka,nie smakuja mi.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
szczerze mowiac,nie rozumiem,dlaczego wszyscy zachwycaja sie ta marka,nie smakuja mi.
No właśnie.Może potrzeba ładnego opakowanka przy obleśnym nałogu?Święty nie jestem-sam używam markowych albo zabytkowych zapalniczek i srebrnej papierośnicy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.