Ja paliłem zawsze "Bondy" czerwone/viceroy tez czerwone/no i jak były trudne dni to i ruskie sie paliło:Moro,kiedys Golden Gate....ale narescie rzucam ten pieprzony nałóg
_________________ Głupota nie zwalnia od myślenia...
jak Wy to robicie?
rzucic tak o ...
Boszz no bez kitu, ale Was podziwiam...
mi to smakuje i mogę jedynie ograniczyc, ale przestac już chyba nigdy nie przestanę...
ehh katastrofa i tyle. nie potrafię stac koło kogs na imprezie kto pali i sama nie zapalic, a zawsze ktos taki się znajdzie, musiałabym chyba spędzac weekendy w kościele, by się od tego uwolnic..
hjak sie chce to sie da...Musisz miec silna motywacje...
Poszoperaj trochi w necie i zobacz co fajki robia z ludzmi,z ich organizmem..
Zreszta ja zawsze chciałem byc wolnym i niezaleznym człowiekiem,Fajki stały na przeszkodzie..Pisze tak jakbym rzucił a to dopiero druga doba leci
_________________ Głupota nie zwalnia od myślenia...
Nigdy w życiu tego gówna nie zapale... bo i po co niszczyć zdrowie sobie i innym... manifestacja dorosłości? raczej żal jakich mało... poza tym kobiety z petami w "ryju" wyglądają jak wypłosze <rzygi> a faceci jak cioty którzy nie radzą sobie ze swoim smutnym życiem i muszą podpalać żeby sie odstresować. Jak widze na ulicy jak "rodzic" pali szluge przy małym dziecku to
Zawsze śmiałem sie z kolesi z mojej klasy jak robili zrzutkę na paczke fajrantów albo innych ścierwopiołów.
_________________ Master of Depraved Dreaming and Emperor of the Black Abyss The Great Lord Hziulquoigmzhah Cxaxukluth vel Genital Whore
Truskawkowa.
Wysłany: 2007-11-26, 17:31
LM niebieskie.
_________________ `Lecz w gąszczu złudzeń wciąż
Gubimy się,
I oddalamy się od siebie.
Szukamy odpowiedzi w niebie.
Lecz zamiast szukać wyjścia
My wolimy błądzić.
Trudniej zrozumieć innych,
Łatwiej ich osądzić.`
Ostatnio zmieniony przez Truskawkowa. 2008-03-23, 14:12, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.