przede wszystkimsą to papierosy10 razy słabsze od najsłabszych lightów czy superlightów.
Nie sa takie złe po urwaniu połowy filtra(nawet specjalne nacięcie do tego mają).
Ale generalnie jestem na nie i ze smakiem i z ceną.
Ja akurat sobie Westa Ice'a pale ,bo jeszcze gardlo z lekka boli i czerowniaste ,mocne fajki nie podchodzą ,drażnią mnie.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Wiek: 17 Dołączyła: 03 Maj 2007 Posty: 32 Skąd: brac na wino???
Wysłany: 2007-05-04, 09:00
Ja nie narzekam. Nie palę, jak nie mam, jedynie co, to na sępa. A darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda...:P
Aczkolwiek najbardziej mi podchodzą sundays'y i róznego rodzaju slimy.
Nienawidzę L&Mów lightów i pall malli...bleh:/
_________________ "...hold on, I'm falling
can't breathe anymore(...)
these scars need to heal over(...)
can't breathe.. breathe..
colder and colder..
just hold onto me..."
Wysłany: 2007-05-04, 19:35
Hmmm... Ja lubie palic LM niebieskie i czerwone Viceroye luub niebieskie ;p
Za to nie lubie mentolowych... po nich mam uczucie jak bym mial gume w ustach i palił jednocześnie... bleee
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-05-26, 14:45
aniasvl napisał/a:
nie palilam ponad 3 lata!!!
chwalisz się czy żalisz?
ostatnio paliłam słowackie papierosy (niestety nie pamiętam już nazwy:-( ), które nie dość, że miały różowe opakowanie, to jeszcze w środku były różowe (oczywiście nie tytoń, a bibułka i filter)
szkoda tylko, że nie były mentholowe ;-) pyszności
L&m Light'y
Pall Mall'e Light'y
Slim'y mentolowe
I czasem jeszcze od znajomych Bond'y Light'y.
_________________ Tam, gdzie bieda i luksus obok siebie tuż są.
W cieniu szklanych wieżowców szarych ludzi jest dom.
Tam, gdzie ślepcy na tronach sieją plewy jest zło.
Ile bólu i gniewu zbiorą, dobrze wiem to.
I wiem niejeden ma tutaj łzy w oczach;
To tu koszmary śnią ludziom się po nocach.
Rasta wie, bo Rasta ma moc.
Ja i Ja patrzę sercem, dobrze znam jego głos.
Wysłany: 2007-06-26, 13:17 Re: jakie fajki palicie ?
ogólnie nie przepadam za fajkami ale jeśli już to na jakieś imprezie i tylko po alkoholu i najczęściej są to fajki smakowe tj.wiśniowe czy czekoladowe.... szkoda tylko że takie drogie....
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-07-08, 21:00
slimy waniliowe
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wysłany: 2007-07-09, 10:58
L&M cienkie czerwone, jak rzucam zmieniam na niebieskie,a jak jest ch*jowy sklep to pall malle czerwone
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Evul Mat
Wysłany: 2007-08-18, 22:58
Ja tam osobiście najbardziej lubię Pall Mall Lighty... właściwie inne już mi raczej nie smakują Czasami czerwone zapalę po %, lub jakieś Golden Americany czy Davidoffy.
Ogolnie najbardziej nie lubię slimów, staram się ich zawsze unikać, ''Mocnych'', ''Red and white'ow'' i wszelakich mentholi Po prostu nie podchodzą mi
Pall Mall'e forever whenever
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.