Jeśli chodzi o wódki low end to najlepsza jest wódka z czerwoną kartką, z tych droższych wygrywa Finlandia
_________________ Chciałbym zdobyć TWÓJ umysł, byś wszystkim chciała o mnie mówić
Chciałbym zdobyć TWOJE serce by nuciło moje imię jak ulubioną piosenkę
Chciałbym zdobyć TWOJE ciało by na mój dotyk całe drżało
Jeśli chodzi o wódki low end to najlepsza jest wódka z czerwoną kartką
pamietam jak na wycieczke klasowej, bodajze w pierwszej klasie liceum, wypilismy takiej spore ilosci, po czym zrobilo sie wszystkim, jak na zamowienie, niedobrze jak cholera. moze to wina warunkow w pociagu, trzesienia i tak dalej? watpie, byla po prostu obrzydliwa.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
może jestem trochę dziwny ale u mnie to zależy od nastroju i towarzystwa:P
ostatnio piłem Starogardzką i Krakowską muszę przyznać że lepiej ta wódka nam wchodziła niż Absolwent....bleee.....
ale najważniejsze, wódka musi być zimna
Zimna wyborowa w szklance do whisky + cytrynka, jezeli niechcemy się upić - do sączenia wysmienita. A jak chcemy to tak jak wyzej tylko w kieliszkach (najlepiej 20stki, łatwiej wchodzi, dłuzej jest) + coś do przegryzenia o mocnym smaku, i jakaś smaczna przepitka. Osobiscie polecam wystudzoną herbatę Earl Greym lub poprostu zimną pepsi.
Ja preferuję ten drugi uklad, który uznaje za optymalny i mój ulubiony.
_________________ Signed by Lanek~
Ostatnio zmieniony przez Lanek 2007-10-16, 00:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.