Internet niewątpliwie jest nałogiem Niby nic wielkiego ten internet ale bez niego (przynajmniej ja) czułbym się nieswojo Umiem wytrzymać długi czas bez niego ale i tak myślamizawsze jestem w temacie "co bym teraz mógł robić na necie albo z kim gadac". To jest nałóg XXI wieku który się rozprzestrzenia w zawrotnym tempie!
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Widze drobiczek że jesteś doskonałym dopełnieniem moich ideoligii
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
internet pewnie ze moze byc nalogiem.... ja jestem narazie chyba we wczesnym stadium nalogu.... no chociaz po glebszym zastanowieniu to moze nie takim wczesnym... niewinny sprzecik, ale tak jak inne nalogi zabiera czas, zdrowie, a nawet utrudnie kontakty z rodzina i przyjaciolmi... ale no kto nie lubi internetu.. to jest nalog z ktorego chyba nie chcialabym sie calkowicie wyleczyc
_________________ Czasem mam chwile,że rozsądek jest daleko w tyle ...
*Apple
Wysłany: 2006-08-29, 10:49
Internet moze być nałogiem...
Codziennie jestem na nim, ale staram sie byc wyznaczonym czasie, choc w wakacje za bardzo mi sie to nie udaje
Za to w roku szkolnym...z godzinkę codziennie, czasami troche dłuzej, bo trzeba sie kompem podzielic z 5 osobami
A tak naprawdę to uzależniona jestem od GG
a dokładniej od pewnej osoby..^^
Moze byc
Jesli nie ma sie niec do roboty a ciągle siedzi na komunikatorach , rozmawia z ludzmi gra sie i robi mnustwo innych rzeczy to z czasem idzie łansuszek. chcesz sie odarwac ale nie mozesz bo coś tam jeszcze jest niezałatwione. Skonczy sie to a zaczyna nastepny roblem itd.
Człowiek oderwie sie od rzeczywistosci na dobre jesli nic z tym nie zrobi za wczasu
_________________ "Boze chroN mnie przed przyjacłómi bo z wrogami sobie poradze....."
Mone
Wysłany: 2007-07-20, 15:17
Internet może być nałogiem jak wiele innych rzeczy
ogólnie jest mi obojętnie czy mam neta czy go nie mam
raczej nie jestem uzależniona znudził mi się
no ale przydaje się
_________________ "ŻycIe JaK BreakDanCe nIe FlamencO"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.